Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Mesaj CONTROVERSAT pe etichetele de pe produsele Ikea din Viena: “ATENȚIE: poate conține urme de păduri seculare din România”

romanii indignati de mesajul etichetelor produsele ikea viena urme paduri seculare romania 735273

Marți seara, în mediul online, au apărut mai multe imagini cu etichetele unor produse de lemn, comercializate de Ikea în Viena.

“Pe produsele din lemn vândute de IKEA la Vienna au apărut etichete care avertizează consumatorii cu mesajul ”ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România.”, a anunțat organizația Agent Green, pe Facebook.

“Wood products sold by IKEA in Vienna started to be labeled with a message for consumers saying ”WARNING: May Contain Traces of Romanian Old-Growth Forests”.”

“Este un fel de bataie de joc la adresa noastra … Nu va opri pe nimeni sa cumpere.”, “Asta-i culmea! Au pus o eticheta si gata! Se taie padurile in continuare si produsele se vand foarte bine si cu eticheta.”, “Degeaba. Ne rad in fata cu mesajele de genu…”, sunt doar câteva dintre mesajele românilor care au văzut fotografiile pe rețeaua de socializare.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.