JIGODIA de Merkel a decis sa aloce MILIARDE de euro pentru refugiati. Uite aici COSTURILE

Guvernele landurilor si guvernul central al Germaniei au cazut de acord, joi seara, in privinta alocarii si repartizarii de fonduri pentru gestionarea crizei refugiatilor. Pachetul financiar este in valoare de multe miliarde de euro.

Astfel, pentru perioada de la data inregistrarii refugiatului pana la finalizarea procedurii de azil se vor aloca 670 de euro pe cap de solicitant. Guvernul federal va contribui apoi cu 500 de milioane de euro pentru constructia de locuinte sociale si cu inca 350 de milioane de euro pentru asistenta minorilor refugiati neinsotiti.

Landurile si municipalitatile unde vor fi  plasati refugiatii vor benefia de o scutire de taxe catre Berlin in valoare de aproximativ patru miliarde de euro, informeaza Bild.

Reprezentantii landurilor s-au declarat multumiti de cele convenite, dupa mai multe saptamani de dispute privind finantarea asistentei acordate refugiatilor. Landul Saxonia a cerut ca guvernul federal sa asigure permanent toate costurile de ingrijire a refugiatilor, suma care s-ar ridica pentru 2015 si 2016 la 15 miliarde de euro.

Iata cum care este distributia de acum a imigrantilor in landurile germane:

landuri

VEZI SI: Germanii şochează: Refugiaţi cazaţi în foste lagăre naziste
6 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU