“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIEMEDICALNOUTATI

MERITĂ DOSAR PENAL: Vlad Voiculescu a dat DATELE PERSONALE ale românilor care s-au testat cu test antigen rapid pentru Covid-19 ONG-ului de tip soroșist Geeks for Democracy

169819
Vlad Voiculescu

FAPTĂ PENALĂ! Acest MIZERABIL a dat DATELE PERSONALE ale românilor care s-au testat cu test antigen rapid pentru Covid-19 ONG-ului de tip soroșist Geeks for Democracy!

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a dat accesul la datele personale ale celor testați cu teste antigen rapide către un ONG, informează Antena3.

vvvvvvlad voiculescu

Documentul care atestă că fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a refuzat să realizeze o aplicație în care să fie introduse toate datele personale ale românilor care se testează cu test antigen rapid pentru Covid-19, acceptând, în schimb, să dezvăluie numele, prenumele, CNP-ul, adresa de email, adresa și numărul de telefon către ONG-ul Greeks for Democracy, a fost prezentat la Sinteza Zilei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.