Membrii unui clan TIGANESC periculos, trimis în judecată. Vezi aici amănunte

8548

Procurorii au încheiat ancheta în cazul crimei de pe strada Triumfului din luna august a anului trecut, când în urma unui conflict violent între membrii clanului Durac, un bărbat a fost ucis. Toţi cei implicaţi au fost trimişi în judecată şi urmează să răspundă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Buzău.

Cu privire la acest caz Parchetul de pe lângă Tribumnalul Buzău a emis un comunicat:

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus trimiterea în judecată in stare de arest preventiv a inculpatului Constantin Ciprian, respectiv sub control judiciar a inculpaților Constantin Vasile si  Constantin  Adrian pentru comiterea infracțiunilor de omor si tulburarea ordinii si liniștii publice.
Prin același act de sesizare a instanței s-a dispus trimiterea in judecată sub control judiciar a inculpaților Hasan Leonte, Constantin Laur, Constantin Marius, Constantin Dan si Constantin Temistocle  Pardian, respectiv in stare de libertate a inculpatei Constantin Mariana pentru complicitate la infracțiunea de omor si tulburarea ordinii si liniștii publice.

In fapt, in sarcina inculpaților se reține următoarea situație de fapt:
La data de 23.08.2014 inculpații au pătruns in curtea victimei D.F.P din municipiul Buzău si pe fondul unei altercații survenite intre aceștia, respectiv al unui conflict preexistent, inculpatul Constantin Adrian a lovit victima cu o furcă in cap, in timp ce inculpatul Constantin Vasile a lovit-o cu coada ( muchia) unui topor in aceeași zonă a corpului. Victima a căzut la pământ, după care s-a ridicat si s-a deplasat pe stradă, moment in care a fost ajunsă din urmă de inculpatul Constantin Ciprian care a lovit-o in mod repetat cu un cutit in zone diferite ale corpului, cauzându-i leziuni multiple cu precădere la nivelul extremității cefalice si hemitoracelui stâng.
Victima a fost transportată la spital unde, deși i s-au acordat ingrijiri medicale, a decedat in cursul aceleiași zile.

VEZI AICI: VIDEO – CRIMA ORIBILA LA GARA IN BUZAU! Un tanar a fost UCIS de un TIGAN!

In ce privește contribuția infracțională a celorlalți 6 inculpați se reține că in ziua respectivă s-au deplasat in grup, pe stradă, la terenul aparţinând victimei, având asupra lor corpuri contondente sau tăietor înţepătoare, împrejurare in care victima a fost lovită in condițiile sus-menționate.
Prin actul infracțional realizat de cei 9 inculpați a fost tulburată liniștea cetățenilor din zona respectivă întrucât agresarea victimei a continuat si pe stradă.

Complicitatea celor 6 inculpați a fost generată de faptul că aceștia au fost de acord să-i insoțească pe cei 3 autori, s-au înarmat cu obiecte contondente sau tăietor întepătoare si au pătruns in curtea victimei, perimetru  in care victima a fost agresată.Dosarul a fost inaintat spre competentă soluționare Tribunalului Buzău.

VEZI AICI: VIDEO – CRIMA ORIBILA LA GARA IN BUZAU! Un tanar a fost UCIS de un TIGAN!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *