Meltenii care ne conduc: Viceprimarul Bădulescu a luat sarma lui Firea în rât și grohaie obscenități la adresa colegelor!

Legat de suferinta duamnei Gabi Firea dezvoltata de sarma infipta in colon si din cauza careia ramanea in picioare chiar si atunci cand i se oferea un scaun, avem vesti bune.

Se pare ca, in urma unei zdruncinaturi teribile pricinuite de traversarea unor gropi din asfalt, inimoasa primarita a reusit sa elimine scarbavnica sarma care insa, din pacate, a ajuns in dotarea unui alt onorabil oficial, Aurelian Badulescu.

Viceprimarul si-a montat instantaneu belciugul in ratu-i obraznic fiind convins ca astfel primenit va putea sa grohaie cum il taie capul.

Dupa ce, in urma cu ceva vreme, o complimenta pe colega lui, Ana Ciceala, consiliera USR, declarandu-i romantic ca ”mi-e scarba sa te aud, mai bine ti-ai vedea de burta aia pana la gura”, astazi, la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, godacul a recidivat si a scapat in lanul de lucerna.

Citiți și:  Firea, declarații șocante de la tribuna Parlamentului! Ce vrea Florin Cîțu să facă în patru ani

Fiindca doamna Ciceala a comentat decizia Primariei de a acorda titlul de cetatean de onoare unui controversat medic, Badulescu a uitat din nou ca nu e in cocina si, dupa ce i-a aratat degetul aratator spre gura, a urlat spre dansa ca porcul la Ignat: ”criminalo”.

Oare in cate tururi ar trebui sa se organizeze alegerile locale ca sa nu mai avem asemenea dihanii pe holurile si in birourile primariilor?

Barikada

LASA UN COMENTARIU