Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERALINTERNATIONALNOUTATISTIRI

Melodia care jigneste peste 1 milion de romani – VIDEO

soyunrumano

O melodie postata pe Youtube, a starnit indignarea comunitatii de romani din Spania, din cauza versurilor discriminatorii.

“Sunt un roman la Madrid
Daca-ti fur portofelul te las fara salariu
Nu te supara, vreau doar sa ma distrez
Sunt un roman la Madrid
Daca-ti iau femeile, chiar daca nu au acte
Nu ma invinovati, vreau doar sa ma distrez”

Cu astfel de versuri, realizatorii au stirnit revolta celor aproape 1 milion de romani care traiesc in Spania. In doar 4 zile, melodia „Soy un rumano en Madrid”, sunt un roman in Madrid, a avut peste 14 mii de vizualizari.

“Acest videoclip sugereaza idee ca majoritatea dintre ei sunt hoti de buzunare si prostituate. E ingrijorator. Acolo e folosit si steagul Romaniei. Acest videoclip este un material care invrajbeste, e xenobob, disciminator”, sustine Daniel Tecu presedintele Federatiei Asociatiilor de romani din Europa.

Cel care semneaza clipul e Ignacio Allende, cunoscut sub numele de Torbe. Acesta are 45 de ani si se declara producator, regizor si actor de filme pentru adulti.

“In Romania eram arhitect, dar aici prepar ciment
Nu ma expulzeaza, cum se intampla la Paris
Surorile mele spala masini ziua si noaptea
Nepotii mei fura telefoane mobile in Madrid”

Reprezentantii comunitatii romanesti au cerut site-ul youtube sa stearga clipul.

Cererea facuta de romani va fi analizata de reprezentantii Youtube, iar daca acestia considera ca melodia are un continut defaimator si xenofob vor decide stergerea lui. Acesta nu e un caz singular . Acum 7 ani, tot in Spania, a fost publicata o alta melodie, care de asemenea incuraja la discriminare. Si atunci Federatia asociatilor de romani din europa a convins conducerea Youtube sa scoata melodia.

TRADUCEREA INTEGRALA A MELODIEI

Am venit cu fratii mei, surorile si verii
Cumnatul, bunicul si camionul
Am traversat toata Europa
Fara mancare si fara haine
In cautarea visului spaniol
Aici ma simt ca acasa
Peste tot e plin de romani care au venit cu autobuzul sau cu autostopul
In urma am lasat plajele din Constanta, ciupercile din Borsec si muntii din Brasov

Refren: “Sunt un roman la Madrid
Daca-ti fur portofelul te las fara salariu
Nu te supara, vreau doar sa ma distrez
Sunt un roman la Madrid
Daca-ti iau femeile, chiar daca nu au acte

Nu ma invinovati, vreau doar sa ma distrez”
“In Romania eram arhitect, dar aici prepar ciment
Nu ma expulzeaza, cum se intampla la Paris
Surorile mele spala masini ziua si noaptea
Nepotii mei fura telefoane mobile in Madrid”

Femeile spaniole nu sunt multumite in pat
Vor mici si sarmale la cina
Eu le dau ce-mi cer dar nu e niciodata suficient
Ele cer, cer, cer din ce in ce mai mult

Refren: “Sunt un roman la Madrid
Daca-ti fur portofelul te las fara salariu
Nu te supara, vreau doar sa ma distrez
Sunt un roman la Madrid
Daca-ti iau femeile, chiar daca nu au acte

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

5 comentarii

  1. Foarte frumos si adevarat cintec. Este libertatea cuvintului si nu-l puteti acuza de crima sau ceva ilegal. Nu este treaba noastra ce fac ei in Europa. Trebuie sa-i aparam in Europa si sa plece cit mai multi in Europa. Javrele au vrut EU sa controloze si sa distruga indentitatea si cultura tarilor, acum sa suporte ce au vrut. Trebuie sa primeasca orce persoana nu numai cei cu educatie si responsabili care muncesc si nu incalca legea. Au golit tara de oameni destepti, oameni calificati, oameni responsabili. Tiganii au ajuns mai destepti decit toti Europenii, nu sint prosti sa devina servitori si sclavi la criminali. Nu are importanta ce zic javrele despre Romini. Este prea tirziu sa le schimbam opinia despre romini, fara sa mai punem la socoteala ca si inainte javrele de nemti ne chemau `tigani`. Inca o data, daca sinteti `nationalisti`, nu va intereseaza ce fac tiganii in Europa. Cu cit este mai bine pentru ei acolo, cu atit pleaca mai multi din Rominia. `Nationalistii` trebuie sa se concentreze pe `JIDANI`, `BOZGORI` si `GUVERN` care sint o amenintare pentru existenta, integritatea si viitorul Rominiei. Va rog sa va puneti prioritatile in ordine, daca intradevar sinteti `NATIONALISTI` asa cum pretindeti. Fara sa mai pun la socoteala ca nu vad decit citeva articole care sa arate Rominilor adevarul, ce vreti voi sa faceti, ce propuneti si cum atrageti `ADEVARATII ROMINI, ADEVARATII PATRIOTI`, de partea voastra. Sint foarte, foarte multi romini care pling ca sint departe de tara. Ce propuneti sa faceti ca acei romini sa se intoara in tara ??? 98% din articole sint artcole de duzina, articole de scandal, fara nici o valoare. Este mult de vorbit, dar daca voi nu stiti ce sa faceti sau cum sa faceti, este treaba voastra. Nu pot sa va zic decit `GOOD LUCK`.

  2. Eu ma gandeam ca Madrid inseamna, Prado, Real Madrid, Aletico, etc., observ ca au si gunoaie. Cati straini ne fac viata grea in Romania,de la facturi umflate pana la hrana cea de toate zilele,nu s-a gasit cineva sa faca o parodie pe care sa o distribuie la nivel international.

  3. +Mihai

    Ai dreptate 100%. Javrele de straini au facut din Rominia cosi de gunoi si ii abuzeaza pe romini. Nu au nici un pic de respect si dau vina pe tigani. Asta este o scuza sa asupreasca si sa injoseasca poporul romin, sa le vinda tot ce este stricat si expirat, sa umfle facturile, etc…, iar guvernul nu face nimic pentru ca este controlat de criminali.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.