Meghan, în PERICOLl! Santajata si amenintata de propriul tata. Declarații explozive!

Din păcate, Meghan şi Harry nu pot avea linişte chiar dacă s-au retras în Canada. Dacă se întâmplă să nu fie hărţuiţi de tabloide, apare tatăl ducesei de Sussex şi o ameninţă.

Thomas Marhke o amenință pe fiica sa că va da interviuri în fiecare lună până când va fi recunoscut de Meghan și de ginerele său, prințul Harry. Fără să ţină cont că el a pornit scandalul în tabloide făcând totul pentru bani. Cu alte cuvinte: ori îmi dai tu bani, ori apar în presă şi spun vrute şi nevrute despre tine… tot pe bani.

Ameninţarea
Deşi Thomas Markle a recunoscut că nevoia lui de a da interviuri va „cauza probleme” cu ducii de Susex, totuși, consideră că este singura șansă de a se împăca cu Meghan: „Dacă după acest interviu nu aud de la ei un semn, peste 30 de zile, iar voi ieşi în presă şi tot aşa… . Le dau 30 de zile pentru că este suficient timp pentru a se întoarce la mine”, a declarat acest tată care nu urmăreşte decât o situaţie materială mai bună. Chiar el se plângea că nu-i ajunge pensia de 5200 de dolari şi că nu i-a mai dat bani de multă vreme.

„Nu vreau să stau în liniște în sufrageria mea pentru tot restul vieții, așteptând să mă sune cineva sau să ia legătura cu mine”, a mai spus Thomas… deşi mai are doi copii din altă căsătorie, nu este chiar atât de singur.

Utilizatorii Twitter s-au dus pe platforma unde a fost publicat interviul pentru a-și exprima opiniile:
-„Așa că șantajăm oamenii în direct la TV acum, 30 de zile sau el va acorda un alt interviu”
– Pariez că Harry și Meghan nu se agită, a scris altcineva.
Un al treilea a scris: „Thomas Markle a spus că ceea ce fiica sa și Harry au decis să facă este jenant. Ar trebui să-i fie lui jenă că-şi atacă constant propriul copil”
-„Acest bărbat este viclean..el vrea doar bani”, un alt mesaj necruţător pentru Thomas.

Totul se învârte în jurul banilor
Spre finalul interviului tatăl lui Meghan a spus îi datorează bani. „O să mă apăr și îmi va plăti pentru asta. Nu-mi pasă”, a spus el pentru Channel 5. „În acest moment, ei îmi sunt datori. Harry îmi datorează, Meghan îmi este datoare. Prin ceea ce am trecut, ar trebui să fiu răsplătit”. El a spus că Meghan i-a promis că întotdeauna „va avea grijă de mine” când va îmbătrâni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *