MEGA SCANDAL LA IAȘI LA MARȘUL HOMOSEXUALILOR (VIDEO) / Zeci de copii participă, la Iași, la un marș LGBT neautorizat

Zeci de persoane care sunt membrii în LGBTQ s-au revoltat astăzi, 1 octombrie 2021, la Iaşi din cauza faptului că nu li s-a aprobat marşul Pride

Deși nu li s-a aprobat de Primăria Municipiului Iași acest eveniment, tinerii scandează și însotiți de jandarmi mărșăluiesc pe străzi.

Zeci de copii participă, la Iași, la un marș LGBT neautorizat! Aceștia poartă steagul comunității și merg pe străzi, fiind păziți e jandarmi. La un moment dat, între participanții la eveniment și localnici s-au petrecut scene violente, fiind folosite fumigene. Jandarmii au intervenit, pentru ca nimeni să nu fie rănit.

Primăria Iași a refuzat marșul LGBTQ

Speculațiile cu privire la organizarea unui marș LGBTQ+ în Iași au luat sfârșit după, prin intermediul unui comunicat, Primăria a clarificat situația. O parte a presei a răspândit în municipiul Iași un fake news cu privire la organizarea unui marș LGBTQ+ în ziua de vineri, 1 octombrie 2021, prin care s-a încercat denigrarea directă a primarului Mihai Chirica și a instituției pe care o reprezintă dar și inducerea în eroare a cetățenilor. După cum se poate observa în documentul oficial, edilul a refuzat organizarea acestei manifestații.

„Am aflat cu surprindere și regret cum un ziar local (ZDI) a postat că eu am aprobat un document, care de fapt nu există ca atare.
Am aflat că a devenit știre pentru cititorii lor, am descoperit că era fals și că încearcă … să ce?
Am redescoperit manipularea, răutatea, eșecul de personalitate, viciile și dezamăgirea personală care devin o formulă ideală pentru a stârni ură.
Oare este bine să băgăm ura în sufletul oamenilor sau să spunem adevarul?…
Sincer, îmi este rușine de rușinea lor pentru că sunt ieșeni.
Îmi pare rău de confuzia adusă de ei în spațiul public, de faptul că vor să sădescă ură între minorități și că, de fapt, nu merită nici măcar acestă reacție.
Să vă fie rușine, “domnilor”.

Mai jos vă redau comunicatul (adevărat):

Referitor la ultimele speculații din spațiul public legate de intenția de organizare a unei manifestări LGBTQ în cursul zilei de vineri, 1 octombrie, conducerea Primăriei Municipiului Iași precizează următoarele:

Respectăm Constituția României și prevederile europene referitoare la drepturile și libertățile tuturor cetățenilor.
Respectăm solicitările Asociației Rise Out, dar și miile de mesaje și solicitări ale ieșenilor care nu sunt de acord cu mișcarea LGBTQ.
Până la această oră, Primăria Municipiului Iași nu a aprobat un marș LGBTQ pentru ziua de 1 octombrie.
O decizie în acest sens va fi luată și comunicată public în cursul zilei următoare.
Comisia de Avizare a Evenimentelor Publice va analiza și cererea de organizare, în același interval orar, a unui eveniment inițiat de Parohia Curelari.

Ținând cont de evoluția pandemiei COVID-19 în Municipiul Iași, dar și de numeroasele opinii exprimate în spațiul public, conducerea Primăriei. Municipiului Iași nu va aproba niciun eveniment care presupune deplasarea sau aglomerarea pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt”, a scris Mihai Chirica.

De asemenea, și pe pagina Primăriei a apărut un mesaj cu privire la această situație deplorabilă în care a fost târâtă instituția din cauza unui fake news adus în atenția cetățenilor de către anumite publicații pentru a stârni revolta ieșenilor.

Astăzi, începând cu orele 14:00, a fost din nou solicitată cererea, în condițiile trecerii Municipiului Iași în scenariul roșu pandemic.
Primarul Iașului a cerut să fie evitat orice amestec nepotrivit în viața spirituală a orașului în zona Ștefan cel Mare și Sfânt atât din motive de pandemie, cât și datorită profilului populației și numeroaselor alerte venite din partea unor cetățeni care se împotrivesc acestor manifestări.

Având în vedere faptul că pe 1 octombrie este o manifestare religioasă importantă ortodoxă, pentru a evita orice posibil incident, Primarul Municipiului Iași consideră că organizarea unui marș LGBTQ nu este potrivit, nu va semna aprobarea unui asemenea marș și va reanaliza acest subiect după Sărbătorile Iașului”, se arată în mesajul transmis de Primăria Municipiului Iași.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *