Mega scandal dupa declaratiile SOCANTE ale lui Dragnea la iesirea din puscarie

Declarațiile lui Dragnea stârnesc deja nemulțumiri! Un fost ministru al Justiției reacționează, nemulțumit de afirmațiile făcute de fostul președinte al PSD la ieșirea din închisoare. Cătălin Predoiu neagă cu tărie faptul că ar fi comentat ceva cu privire la dosarul de deținut al lui Dragnea.

Declarațiile lui Dragnea stârnesc deja nemulțumiri! Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, a simțit nevoia să se explice.

Într-o postare pe Facebook, Predoiu neagă faptul că ar fi avut vreo implicare sau vreun interes cu privire la dosarul de deținut al lui Liviu Dragnea.

Declarațiile lui Dragnea stârnesc deja nemulțumiri! Dezmințiri categorice
”Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a scris Predoiu, joi, pe Facebook.

Ultimul mandat de ministru al Justiției al lui Cătălin Predoiu s-a desfășurat în perioada 4 noiembrie 2019 – 23 decembrie 2020, adică s-a suprapus parțial cu timpul petrecut de Dragnea în închisoare.

Acuzații grave din partea lui Liviu Dragnea
Trebuie precizat faptul că, după ce a ieşit din închisoare, Liviu Dragnea i-a acuzat pe şefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” în legătură cu pedeapsa primită.

El a susţinut că preşedintele Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancţionarea sa, invocând o presupusă mărturisire a ex-ministrului Justiţiei Cătălin Predoiu faţă de avocata sa, Flavia Teodosiu.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

”Am avut aprobarea penitenciarului pentru interviul la Realitatea, am avut acces, mi s-a pus la dispoziţie toată tehnica penitenciarului, ora a fost stabilită de penitenciar.

Cei care conduc penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut (…).

La mine a fost o comandă de sus, a fost o comandă foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiţiei, până să vină Stelică ăsta la Justiţie, că totul vine de la Iohannis”, a arătat cu degetul Liviu Dragnea spre cei pe pe care îi acuză de abuzuri.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.