Mega-lovitură pentru Liviu Dragnea – Se anunță un protest uriaș

Șoc pentru Liviu Dragnea! Se anunță un protest masiv. Acesta va fi organizat de comunitățile civice #Corupția Ucide și #Rezistența, iar tema este ”La mulți ani în UE, România! E timpul să scapi de hoți!”.

Unul dintre cei mai mari contestatari ai PSD a ieşit la rampă. Artsitl Tudor Chirilă a anunţat că va fi prezent în Piaţa Victoriei pe 1 Decembrie.

”100 de ani de România: avem un lider de partid preocupat de două lucruri: 1.să pună stăpânire pe ţară împreună cu o gaşcă de baroni locali, membri de partid, grupări interlope şi tot felul de sateliţi imorali care contribuie la implemetarea strategiei stăpânului 2. Să dea cât mai urgent o ordonanţă de amnistie şi graţiere care să-l ajute săscape de puşcărie pe el şi gaşca lui de penali (fie baroni, fie parlamentari).

Avem un ministru al Educaţiei care a pus pe butuci educaţia din România şi care a compromis aproape în totalitate sau a aruncat în derizoriu ideea de excelenţă universitară contribuind de-a lungul timpului la fabricile de diplome şi doctorate, dar care s-a făcut remarcat printr-o totală lipsă de viziune asupra vreunei strategii de educaţie. Avem un ministru de finanţe căruia i-ar plăcea să se joace de-a dictatura cu dreptul de muncă al cetăţenilor români în străinătate şi pe care-l doare fix în cot de valorile europene la care România a aderat în 2007 şi a căror implementare şi-a asumat-o. Avem bacterii în spitalele pe care nu le avem, avem un exod al forţei de muncă, facem 500 de kilometri în 20 de ore cu trenul. Nu avem autostrăzi, deşi avem fonduri nerambursabile să le facem. Avem cel mai incompetent prim-ministru din istoria ultimilor zeci de ani. Stăm bine la incompetenţă şi cu primăria Bucureştiului condusă de o femeie fără legătură cu funcţia pe care din păcate bucureştenii i-au dat-o prin absenţa la vot. Suntem o ţară săracă, populaţia îmbătrâneşte, iar tinerii părăsesc ţara. Asediul la legile justiţiei şi modificarea codurilor penale de o manieră care să consfinţească domnia jafului nu se va opri, deşi mai multe instituţii europene au atras atenţia că România riscă să o ia pe drumul greşit al acceselor totalitare. Se pare că uităm repede noi românii. Pe scurt, la 100 de ani de România, proiectul nostru de ţară e guvernat de două mari valori: Corupţia şi Incompetenţa.

Citiți și:  Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Aceste valori vor trasa direcţiile de viaţă ale copiiilor noştri. Atât de simplu. La 100 de ani de România recunosc că nu trăiesc în ţara pe care mi-o doresc. Și, la fel ca mine, gândesc şi alte zeci sau sute de mii de români. Anul ăsta 1 Decembrie este trist. Din toate motivele enumerate mai sus. Și dacă este să sărbătoresc ceva de 1 Decembrie, nu am să sărbătoresc trecutul „glorios” care ni se vinde ieftin şi ipocrit în fiecare an. Am să sărbătoresc speranţa că România va fi cândva o ţară condusă de oameni buni, normali, pricepuţi şi patrioţi. Pentru această Românie am să mă duc eu în Piaţa Victoriei de 1 decembrie. Asta va fi sărbătoarea mea.”, a fost mesajul postat de cântăreţ.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării
3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU