Mega-dosar de proxenetism! | Daniela Crudu, Simona Traşcă, Mădălina Pamfile şi alte zeci de femei, duse la Poliţie cu mandat

Aproximativ 50 de femei, printre care si asistente TV, cum ar fi Daniela Crudu, au fost aduse cu mandat la Politie, intr-un dosar de proxenetism, anunta ziare.com

Printre acestea se afla si Simona Trasca, Denisa Bita sau Madalina Pamfile, dar si vedeta Playboy Rellys Tonu, informeaza Antena Stars. Vedeta Playboy s-a prezentat la Politie insotita de avocat.

Audiate au fost, conform Libertatea, si Diana Guresoaie si alte prezente din lumea mondena. In jur de 50 de femei au fost chemate la Politie, in total.

Politistii Sectiei 19, cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, efectueaza in prezent cercetari intr-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar si din lumea show biz-ului.

Printre clientii femeilor se numarau Puiu Popoviciu,Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Sima, dar si fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

In ceea ce priveste tarifele, acestea plecau de la 1.000 de euro.

Dupa audiere, Denisa Bita a declarat, la Antena Stars: “Ma jur pe mormantul tatalui meu ca nu am facut sex, dragoste pentru bani”. Aceasta a stat la politie circa 40 de minute.

In jurul orei 14:40, alte doua femei au parasit sectia de Politie, insa cu fetele acoperite, neputand fi recunoscute. Cele doua se aflau impreuna cu mamele lor, informeaza televiziunea mentionata.

Daniela Crudu a mai fost implicata intr-un scandal sexual in 2011, cand cantaretul Leo de la Strehaia afirma ca i-a dat bani contra unor servicii sexuale. Acesta a afirmat atunci ca i-ar fi dat asistentei Tv 10.000 de euro pentru o noapte de sex.

De mentionat e ca, conform noului Cod Penal, prostitutia nu mai e infractiune, ci contraventie.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu