Medicul Monica Pop SE REVOLTA: “Dezinformează cu răutate, la greu! Halal dreptate, halal corectitudine”

Medicul oftalmolog Monica Pop rămâne, în continuare, împotriva vaccinului anti-COVID, atacându-i, totodată, pe medicii care oferă declarații și sfaturi în pandemie, deși nu sunt de specialitate.

Raed Arafat, șeful DSU, Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și Mihai Craiu, medic pediatru, au intrat, de această dată, în colimatorul Monicăi Pop.

“Dl. Dr. Raed Arafat – medic în specialitatea anestezie și terapie intensivă!

Dl. Dr. Nelu Tătaru – medic chirurg

Dl. Dr. Mihai Craiu – medic pediatru

Dl. Dr. Gabriel Diaconu – psihiatru (?)

Etc, etc, etc!

Sunt toți medici! Ca şi noi!

Medic infectionist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie în altă specialitate și alți medici, nu? FUNCȚII și diplome de management, chiar și master, avem mai toți, dar se vede că nu şi aceleaşi drepturi!

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Deși avem aceeași facultate grea de Medicină, în care se învață și epidemiologie și infecțioase și virusoligie și microbio și histologie etc.”, a scris, la început, Monica Pop.

Monica Pop, revoltată: “Dezinformează cu răutate, la greu! Halal dreptate, halal corectitudine”
În continuare, renumitul Monica Pop s-a arătat deranjată de faptul că existe persoane care dezinformează și caută să le discrediteze pe cele care sunt împotriva vaccinării anti-COVID.

“Un moderator foarte malițios, fără cultură medicală și care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, și care pare total dezinformat, deși n-ar trebui, și care, din răzbunarile-i caracteristice, judecă cu spume și cu o privire urîtă și rea pe cei care își permit sa aibă o părere care nu corespunde cu a lui!

Citiți și:  Dr. Monica Pop A RABUFNIT, legat de certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

Și, cu totală lipsa de delicatete (nici nu era de asteptat), dezinformează, cu răutate, la greu!!! Nu asta așteaptă oamenii!

Halal dreptate, halal corectitudine!!”, a scris pe Facebook medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.