Medicul Monica Pop, ieșire DURA după anunțul făcut de Florin Cîțu și Raed Arafat: ‘Este o mare prostie”

Medicul Monica Pop a reacționat după ce au fost aprobate noile măsuri de relaxare propuse de CNSU aplicabile de la 1 iunie.

Mai exact, în cluburi se poate intra doar cu adeverința de vaccinare. Cei care organizează festivaluri o pot face doar cu 1000 de persoane şi doar dacă acele persoane sunt vaccinate. Cei care merg la birou nu mai poartă mască dacă sunt persoane vaccinate în incintă.

Întrebată cum vede aceste propuneri şi dacă adoptarea acestor măsuri ar putea fi considerată o discriminare pentru persoanele care au trecut prin boală sau care au teste PCR negative, medicul Monica Pop a precizat că este clar o discriminare absolut ordinară din mai multe puncte de vedere, mai ales moral.

Citiți și:  CINE UCIDE ROMÂNII? ALARMĂ GRAVĂ trasă de dr. Monica Pop: Sunt foarte mulți morți și internați la ATI și nu sunt de Omicron! Vreau să se spună adevărul!

„Vreau încă o dată să vă reamintesc ce știe toată lumea, orice vaccinat se poate infecta. Acel vaccinat va face o formă ușoară a bolii dar poate infecta pe toți. Deci asta este un lucru elementar și trebuie să se spună, este o mare prostie.

Deci merge la teatru unul care are vaccin și are certificat de vaccinare dar care are boala. Ați văzut că sunt zeci de mii de unii care au făcut boala după ce s-au vaccinat și vreau să vă mai spun un lucru: niciun vaccin din lume nu previne boala. Previne doar starea proastă în timpul bolii.

Unde este precauția aici? Certificatul nu rezolvă nimic, după părerea mea.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Până trece toată perioada asta, după părerea mea, ar trebui să se mențină masca și distanțarea și nu altceva și să se vaccineze toată lumea care vrea. Încă o dată, vaccinul face ca cel care face boala să aibă o formă mai ușoară, dar este o boală contagioasă și se transmite”, a avertizat medicul Monica Pop, conform Antena3.ro.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!