Medicul Monica Pop dă în vileag secretele autorităților. „De ce a ajuns un virus să conducă lumea?”

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București a vorbit dumincă seară despre situația dramatică a României, dar și despre lucrurile pe care nimeni nu le menționează. Profund revoltată, Monica Pop cere socoteală pentru toți pacienții care s-au vindecat, dar despre care nimeni nu vorbește. Medicul acuză autoritățile pentru informațiile zilnice furnizate numai în direcția care produce panică și deloc despre cei care au trecut cu bine peste acest impas.

„De ce a ajuns un virus să conducă lumea?”
Monica Pop este cunoscută pentru modul său transparent de a-și expune părerile, pozitive sau negative, despre autorități, personalități sau evenimente. Deși este medic, Monica Pop s-a arătat mereu de partea cetățenilor, apărându-le drepturile.

În urmă cu puțin timp, medicul s-a aflat într-o intervenție telefonică la Antena3, acolo unde a dezbătut diverse subiecte, printre care și unul legat de COVID-19 și despre situația disperată în care s-a ajuns. Monica Pop sapă mai adânc problema și ajunge să aducă în fața publicului niște probleme mai vechi ale sistemului medical, dar și ale pacienților. Aceasta reamintește că rata de mortalitate în România este ridicată dintotdeauna, chiar și atunci când nu exista COVID-19.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Directorul Spitalului de Oftalmologie întreabă autoritățile de ce nu se vorbește și despre majoritatea pacienților care s-au vindecat de noul coronavirus sau au trecut ușor prin boală.

„Eu am o întrebare. De ce a a ajuns un virus să conducă lumea? Din ce motiv această pandemie dacă există așa cum e descrisă scoate numai aspectele negative. De ce? Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ?

Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore. Asta este rata de mortalitate în România, în general. Au murit 100 de COVID. Doamne Ferește! Bine era să nu moară niciunul, dar e o rată care nu e foarte mare la scara deceselor care există într-o țară ca a noastră. Mai este o problemă.

Toată lumea vorbește numai despre nenorociri și despre previziuni sumbre și nu spune nimeni că 85% din bolnavii aceștia s-au vindecat, unii dintre ei fără niciun fel de tratament, sau cu tratamente ușoare”, a spus Monica Pop, în exclusivitate la Antena 3.

Spitalele de campanie COVID sunt goale
În urmă cu câteva zile, medicul Monica Pop a vorbit despre faptul că spitalele de campanie destinate pacienților cu COVID-19 sunt goale, astfel încât, informațiile oferite de autorități nu ar fi adevărate.
Într-o intervenție la Antena 3, medicul a relatat că știe sigur că în acele spitale nu sunt internați bolnavi de COVID-19, dorind astfel o explicație pentru acest lucru.

Citiți și:  Dr. Monica Pop A RABUFNIT, legat de certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

„Eu întreb de câteva zile şi nimeni nu mi-a răspuns. Ce se întâmplă cu spitalele de campanie, pentru că acolo sunt şi secţiuni mici de Terapie intensivă. Câţi bolnavi sunt acolo, dacă sunt bolnavi? Eu am informaţii, sigur, pe surse, că nu există bolnavi internaţi acolo.

Atunci, pentru care motiv au fost făcute spitalele de campanie şi a costat fiecare dintre ele câteva milioane de euro? (…) aş fi pus toţi bonavii asimptomatici sau cu simptome uşoare numai în spitalele de campanie. Lăsam spitalele cu aparatură performantă să fie pentru cazurile grave”, a declarat Monica Pop, potrivit Antena3.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.