Medicul lui Adi Bărar, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe ale artistului

Săptămâna a început cu vești extrem de triste, după ce trupa de rock „Cargo” a anunțat în această dimineața dispariția fondatorului trupei, Adi Bărar. Cântărețul s-a sins din viață în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Medicul care i-a stat alături în ultimele zile ale vieții a dezvăluit chinul imens pe care Adi Bărar l-a trăit în toată această perioadă.

În data de 23 februarie, Adi Bărar a fost internat în stare gravă la Timișoara, acolo unde medicii au depus toate eforturile pentru a-l salva. Din păcate, în cursul acestei dimineți, Adi și-a luat adio de la această lumea frumoasă care a trăit la intensitate maximă muzica cu care formația Cargo a încântat timp de 36 de ani generații întregi de tineri.

Anunțul trist a fost făcut de colegii săi, prin intermediul unei postări pe pagina oficială a formației, încercând să-i încurajeze pe fani cu un vers al melodiei „Aproape de voi” din repertoriul formației.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, a fost mesajul transmis de trupă.

Pe data de 25 februarie, medicii se arătau rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a artistului, însă nu au încetat să creadă într-un miracol.

Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile. A fost adus prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID.

Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a transmis medicul Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

“Coronavirusul i-a afectat toate organele”
Șeful Clinicii de Anestezie de la Spitalul Județean Timișoara, Dorel Săndesc, a povestit cu puțin timp în urmă momentele teribile prin care a fost nevoit să treaca Adi Bărar. Acesta a confirmat faptul că virusul nemilos i-a afectat toate organele, iar în ciuda tuturor eforturilor, misiunea de a-l salva din ghearele morții a eșuat într-un mod tragic.

Dorel Săndesc era prieten bun cu Adi Bărar, iar în numele acestei legături strânse și-a găsit puterea de a exprima câteva gânduri de regret.

“Am fost prieteni. Spuneau toți că am mână bună la rockeri și ne pare rău că de data aceasta nu am reușit să îl ajutăm să depășească aceste momente. Un om cu o personalitate deosebită, un om care m-a inspirat nu numai prin muzică, ci și prin felul său de a fi.

Acest om mare a murit. Coronavirusul i-a afectat toate organele și, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-am făcut, a pierdut această lupta și a plecat dintre noi”, a dezvăluit Dorel Săndesc, potrivit ziare.com.

Medicul Săndesc trage un semnal de alarmă cu privire la respectarea regulilor de protecție, aceasta fiind singura cale prin care se poate reduce numărul tragediilor provocate de acest virus agresiv.

„Noi aici, în ATI, suntem în tranșee la un nivel maxim, de foarte mult timp. Nu mai avem locuri și nu ai cum să nu trăiești acest sentiment de revoltă că atâția oameni suferă și unii mor. Și mulți dintre ei ajung aici direct ca efect al prostiei. Regulile sunt singurele care au arătat că pot să fie diminuate pierderile”, a adăugat medicul ATI.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!