“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Medicul Adina Alberts, demers fără precedent

dr adina alberts

Medicul Adina Alberts a inițiat o petiția prin care vrea să strângă suficiente semnături pentru a se adresa Ministerului Sănătății. Subiectul este imunitatea naturală.

Medicul Adina Alberts a inițiat o petiție în meciul online, care are ca subiect imunitatea naturală. În cazul în care va strânge suficiente semnături, doctorul va merge la Ministerul Sănătății pentru a prezenta actul respectiv.

Medicul Adina Alberts, chirurg plastician, a inițiat o petiție pentru imunitatea naturală
„AM OBOSIT SĂ TOT VORBIM…
AM INIȚIAT O PETIȚIE!
Haideți să trecem la fapte…
Vreau să strângem multe semnături, cu care să mergem la Ministerul Sănătății. Nu se mai poate altfel…
Foarte multe studii recente arată că IMUNITATEA DOBÂNDITĂ NATURAL este cel puțin la fel de eficientă, dacă nu chiar superioară, comparativ cu cea oferită de inoculare. Este un adevăr științific care nu poate fi tăgăduit.
Mai mult decât atât, datorită prezenței anticorpilor la nivelul mucoaselor oro-faringo-nazală, cetățenii cu imunitate dobândită natural nu pot transmite virusul, deci nu reprezintă un pericol epidemiologic pentru cei din jur.
Pentru aceste motive solicităm ca:

în cel mai scurt timp posibil, pe teritoriul României, să fie recunoscută imunitatea dobândită natural, atât de către oficialități cât și de angajatorii de stat sau privați;

„Să poată dovedi acest lucru prin prezentarea unui certificat de anticorpi”
persoanele trecute prin boală, să poată dovedi acest lucru prin prezentarea unui CERTIFICAT DE ANTICORPI specifici sau a unui certificat care atestă imunitatea celulară specifică, eliberat de un laborator autorizat din România;
persoanele trecute prin boală care dețin certificate de anticorpi sau de imunitatea celulară, să aibă cel puțin aceleași „drepturi și libertăți sanitare” ca cele imnunizate prin inoculare”, a scris Adina Alberts pe contul de Facebook.

Targetul acestei petiții este de 100.000 de semnături. De la lansare, din ziua de 30 septembrie, au semnat 7.749 de persoane.

„Mai mult decât atât, datorită prezenței anticorpilor la nivelul mucoaselor oro-faringo-nazală, cetățenii cu imunitate dobândită natural nu pot transmite virusul celor din jur, deci nu reprezintă un pericol epidemiologic pentru cei din jur”, a mai precizat Adina Alberts la un comentariu de la postarea respectivă.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.