Medicul Adina Alberts a EXPLODAT: Atac dur după ce guvernul a făcut o lege prin care vrea să INTERNEZE și bolnavii de gripă

Medicul Adina Alberts critică dur proiectul de lege prin care Ministerul Sănătății vrea să interneze chiar și românii bolnavi de banala gripă. „Puterea se joacă cu mintea și cu inimile noastre!

Ministerul Sănătății a lansat în dezbatere publică proiectul Hotărârii de Guvern ce stabileste lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, în spitale sau în ,,lagăre de carton”.

Printre ele, la numărul 14 se numără „gripa umană cauzată de un nou tip de virus gripal.

Problema este că în fiecare an apar noi virusuri gripale. Au apărut și până acum și nimeni nu a fost închis cu forța în spital. De fiecare dată medicii au fost cei care au decis internarea, unde și când a fost cazul. În toți anii în care a fost gripa sezonieră, oamenii s-au dus de bună voie la spital, atunci când a fost cazul. Nu i-a forțat nimeni! De ce să-i forțăm acum, când s-a demonstrat, în decursul atâtor ani, că nu e nevoie să se recurgă la măsuri de forță?

Citiți și:  Medicul Adina Alberts, semnal de ALARMA: Atentie la ACEST medicament! Toți românii îl cumpără

Eu cred că așa trebuie procedat și în continuare! Eu cred că nu internarea cu forța este soluția, pentru că această obligație deschide calea abuzurilor.

Domnilor guvernanți, nu este cazul să mergem dincolo de o limită a bunului simț și a legii. Oamenii sunt si așa cu răbdarea întinsă la maxim. Nu mai dați legi aberante!

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie Adina Alberts pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

108 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU