“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Medicii germani i-au scris o scrisoare cancelarului Angela Merkel: Pune capăt „Mașinăriei fricii”! Pune capăt COVID-ului!

afsa

Stimate cancelar dr. Merkel,

Noi, semnatarii, suntem medici din toate domeniile asistenței medicale, care deservim oamenii în cabinete și clinici de zeci de ani. În acest timp, am asistat la mai multe infecții sezoniere în Germania, cele mai multe dintre ele având condiții mult mai severe și semnificativ mai multe decese, comparativ cu cele înregistrate în ianuarie 2020 și până în prezent, din cauza COVID și a complicațiilor generate de acest virus. Împreună servim cca. 70.000 de oameni.

Circumstanțele valului de coronavirus din Germania au fost percepute diferit față de mass-media și avertismentele televizate ale factorilor politicii, care de fapt au fost nejustificate. Acestea au fost prezentate publicului timp de mai multe luni de zile fără a ține cont și de previziunile virologilor individuali, în schimb toate aceste informații s-au bazat pe „o consultanță” care previziona milioane de bolnavi grav și sute de mii de decese în Germania, lucruri care nu s-au adeverit în nici un fel, dar au generat o panică și teamă uriașă în rândul populației.

În practici, aproape niciun pacient infectat nu a fost infectat și dacă, atunci, cu evoluții normale, mai ales ușoare ale virusului gripal. Spitalele au fost mai goale ca niciodată. Nu a existat o supraîncărcare a ICU (sistemului medical de urgeță). Medicii, și personalul medical au fost abili în munca pe termen scurt.

Inițial, am constatat că valul virusului care se îndrepta spre noi era amenințător și am putut înțelege măsurile de protecție împotriva infecției. Cu toate acestea, există dovezi adunate pe parcursul mai multor luni că acest nou val al virusului este doar puțin mai intens în comparație cu o gripă sezonieră obișnuită și trebuie considerat mult mai inofensiv decât, de exemplu, infecția gripală în 2017/2018, în urma căreia s-au înregistrat 27.000 de decese în Germania.

Conform situației datelor, COVID-19 nu a reprezentat o amenințare pentru populația germană de mai multe luni de zile, iar acesta trebuie să fie motivul pentru a reveni la viața normală în Germania – o viață fără restricții, frică și isterie infecțională.

Vedem tot mai multe persoane în vârstă cu depresie, copii mici și adolescenți cu anxietate severă și tulburări de comportament, persoane cu afecțiuni severe asupra cărora, dacă s-ar fi intervenit în timp util, ar fi putut fi vindecate.

Observăm în rândul mai multor categorii de vârstă, întreruperi în cooperarea interpersonală, isterie și agresivitate cauzate de teama de infecție. Există din ce în ce mai multe ticuri nervoase ca urmare a unei vigilențe exagerate și denunțări ale unor „victime pozitive imaginare” – toate acestea, dacă vor continua, vor duce la alimentarea unei tensiuni și diviziune a populației fără precedent.

Încă de acum, este previzibilă dezvoltarea unor boli cronice severe suplimentare. Ne așteaptăm ca aceste boli cu consecințele lor grave să depășească cu mult posibilele daune COVID-19 din Germania. Prin urmare, noi, semnatarii facem apel la cei responsabili pentru îngrijirea sănătății și politicilor publice de sănătate să își îndeplinească responsabilitățile ce le revin, astfel încât națiunea germană să evite această dezvoltare amenințătoare.

Totodată, cerem o revizuire imediată a datelor disponibile de către un grup independent de experți din toate grupurile specializate relevante și o punere în aplicare promptă a consecințelor rezultate pentru oamenii din țara noastră.

Solicităm oprirea imediată a măsurilor anti-infecție ineficiente și chiar dăunătoare – precum testarea în masă, care se dovedește păguboasă și ineficientă să fie auditat de un grup de experți independenți (de exemplu, în prezent se fac 1,1 milioane de teste pe săptămână, din care 99,3% sunt negative – costul pe săptămână este de: 82,5 milioane euro). Această risipă trebuie să înceteze.

Cerem să intensificăm protecția pacienților cu risc și numai împotriva acestora, în cazul în care fiecare infecție virală poate avea un curs dramatic – populația sănătoasă și imună competentă nu are nevoie de protecție dincolo de măsurile generale de igienă și sănătate cunoscute și dovedite de generații.

Copiii și adolescenții, în special, au nevoie de contacte cu viruși pentru a se „forma” sistemul imunitar. Coronavirusul a existat întotdeauna și va continua să existe. Imunitatea naturală este arma împotriva lui. Pe de altă parte, capacul gură-nas (masca facială) cerut de politicieni nu are o bază științifică solidă.

Solicităm politicienilor și reprezentanților profesioniștilor din domeniul medical să se abțină de de a lansa în zona publică avertismente zilnice în presă și talk-show-uri, deoarece acest tip de mesaje creează și hrănește o frică profundă și nefondată în rândul populației.

Bundestag a identificat o situație epidemică de anvergură națională. Evident, condițiile pentru aceasta nu mai sunt îndeplinite. Prin urmare, facem apel la membrii Bundestagului să ridice această stare de urgență medicală imediat și, prin urmare, să transfere decizia și responsabilitatea celor cărora le aparțin: în mâinile Parlamentului legitim.

Dacă mai există „o presă independentă” în Germania, îi chemăm să cerceteze în toate direcțiile și, de asemenea, să permită accesul pe canalele de comunicare și acelor voci critice care au fost cenzurate. Formarea unei opiniei corecte poate avea loc numai dacă toate vocile sunt auzite, altfel, toate informațiile canalelor oficiale rămân fără valoare, iar faptele și cifrele devin neutre.

Prin contactul zilnic cu persoanele încredințate nouă și prin multe conversații, noi, ca doctori care lucrăm la baza populației, știm că conștientizarea igienei oamenilor a crescut foarte mult. Oamenii, prin experiența ultilelor luni și-au format suficiente reflexe pentru a menține măsurile normale de igienă, astfel încât, nu credem că vor mai fi necesare metode de constrângere în viitor.

Semnează:

Dr. Robert Kluger, Dr. Bruno Weil, Dr. Antonia, Dr. Felix Mazur, Dr. Katharina Hotfiel Dr. Christine Knshnabhakdi, Dr. Hanna Lübeck Heiko Strehmel, Dr. Norbert Bell, Dr. Heinz-Georg Beneke Dr. Hans-Jürgen Beckmann Dr. Thomas Hampe, Dr. Radim Farhumand, Dr. Luke Mine, Dr. Tillmann Otlerbach, Dr. Ulrich Rebers, Dr. Dr. Hubert Hair, Dr. Verena Meyer-Rahe, Dr. Manfred Conradtk, Dr. Matthias Keillch, Dr. Christian Wolff, Dr. Holger Schr, Dr. Michael Kühne, Dr. Dorothe Göllner, Dr. Wolf Schr, Dr. Ernst Schahn, Dr. Michael Seewald, Dr. Stefan Kurz, Dr. Konrad Schneider, Dr. Trench Schroer, Dr. Anna Pujdak, Dr. Stefan Sällzer, Dr. Holger Dreier, Dr. Norbert Katte, Dr. Thomas Gerenkamp Glume, Dr. Flllp Salem Dominik, Dr. Karsten Karad, Dr. Georg Rüwekamp, Dr. Schmidt Krause, Dr. Elizabeth Kiesel, Prof. Dr. Henbert Jürgens, Dr. Christine Jürgens Less.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.