Medicii de la Spitalul Fundeni, terorizati de tigani – VIDEO

cracra

Sute de ţigani terorizează unul dintre cele mai cunoscute spitale din Romania. În Bucureşti, medicii de la Fundeni sunt disperaţi din cauza unei şatre de ţigani care s-a instalat ilegal în faţa spitalului şi a locuinţelor doctorilor. Autorităţile tolerează la infinit situaţia, culmea e că tot romii se plâng cel mai mult.

Chiar lângă Spitalul Fundeni, romii li-au construit o tabără unde locuiesc nu mai puţin de 10 familii în condiţii imunde. Vecinii sunt exasperaţi de scandalurile făcute de ţigani şi de gunoaiele lăsate de aceştia.

Peste drum de tabăra romilor se află unul dintre căminele medicilor de la Fundeni. „Au apărut şi probleme legate de convieţuirea cu ei. Legate de gunoi, de faptul că nu au deloc toalete, îşi fac nevoile peste tot. Şi scandaluri şi toată promiscuitatea care e pe aici (…) Noi suntem coşul lor de gunoi. Peste gard aruncă, vin tot timpul în ghena de gunoi.
Asta e teroare. Ziua se odihnesc şi noaptea de la 1 joacă fotbal aici. Şi e tot un scandal. Mai se cheamă 112, mai vine Poliţia, mai… Au furat tot ce e metal în curtea asta. Am primit şi eu ameninţări că vin peste mine”, se plânge un vecin

Mizeria lăsată de ţigani e un adevărat infern. În schimb, tot bulibaşa este nemulţumit că nu vine primăria să strângă în urma celor din tabără. „Păi dacă nu vine primaru’ cu ce să-l iau eu, am io putere să-l iau de aci? Să vină primaru’ să bage două maşini, o volă”, spune bulibaşa Grozea.

Terenul pe care s-a instalat şatra aparţine unui proprietar particular, care se chinuie acum să-i alunge pe ţigani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *