MEDICII AVERTIZEAZĂ: MASTURBAREA POATE FI MORTALĂ! METODA CARE UCIDE ANUAL APROAPE 100 DE PERSOANE

În zilele noastre sexul, masturbarea și fetișurile legate de actul intim nu mai reprezintă subiecte tabu. Având la dispoziție o mulțime de jucării sexuale, unele dintre femei, dar și unii dintre bărbați apelează la cele mai neașteptate obiecte ca să ajungă pe culmile plăcerii – printre preferințele unora se numără și periuțele electrice și, de multe ori, momentele intime s-au terminat cu o vizită la spital. Recent, medicii au lansat un nou avertisment în legătură cu autosatisfacerea! Unul dintre specialiști a vorbit despre metoda care ucide anual aproape 100 de persoane în Germania.

Medicul legist Herald Voss a avertizat în cadrul unui interviu oferit de curând că între 80 și 100 de persoane din Germania mor în fiecare an din cauza metodelor riscante de masturbare. Potrivit specialistului german, cel mai frecvent motiv pentru decesele celor care se autosatisfac este deficitul de oxigen, cunoscut sub denumirea de hipoxifilie; este vorba despre momentul în care oamenii se strangulează în timpul masturbării ca să își amplifice euforia sexuală.

Problema este că asfixierea, fiind lipsită de oxigen, poate apărea mult mai ușor și mai repede decât cred unii. Herald Voss a spus că strângerea completă a arterelor carotide – care se află de fiecare parte a gâtului și sunt vase de sânge principale care irigă creierul și îi furnizează oxigen – pot să instaleze starea de inconștiență în doar 15 secunde și moartea în câteva minute, relatează ziarul Bild.

Statisticile din Germania arată că cei mai mulți oameni care au murit după ce s-au autosatisfăcut sunt bărbați. Doctorul Herald Voss a declarat că în unele cazuri, clasificate ca fiind suspecte, polițiștii caută indicii precum: pornografie, organe genitale expuse, cătușe și lipsa unor probe care ar indica faptul că ar fi vorba despre sinucidere.

“Rudele care găsesc corpul pun uneori lucrurile la o parte, pentru că rușinea este atât de mare”, a mai spus dr. Voss pentru publicația Bild.

Un alt studiu realizat în legătură cu decesele survenite în urma masturbării în Germania de Nord arată că cea mai des întâlnită metodă de asfixiere a fost prin strangulare sau agățare, deși oamenii foloseau adesea pungi de plastic, măști sau droguri, conform iflscience.com.

Printre efectele pozitive ale masturbării se numără următoarele:

– vei ști cum să îti direcționezi partenerul în dormitor;

– te relaxează și te face să uiți de grijile cotidiene și nu numai;

– reduce riscul de cancer, în special în cazul bărbaților.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *