Medicii au găsit un nou simptom Covid: te mănâncă în cur să te duci la mare!

După dispariția gustului, tuse și temperatură ridicată, un nou simptom Covid 19 a fost identificat: pe cei infectați începe să-i mănânce în cur să se ducă pe litoralul românesc, iar pe unii chiar în Grecia. ”Eram bine, sănătos, dar m-a mâncat în cur să mă duc în Mamaia un weekend și acum sunt la terapie intensivă”, declară tot mai mulți români, și ăsta a fost semnalul de alarmă.

Românii infectați spun că simptomele se instalează gradual. Mai întâi zice soția sau prietena: „Auzi, dar nu mergem și noi nicăieri luna asta?”. După asta, boala deja se instalează. Infectatul își face rezervare la un hotel de pe litoral, își cumpără rovinietă, face plinul la mașină, uneori chiar își cumpără slipi, semn că virusul a pus stăpânire pe el.

Există unii care fac forme grave. Ei pot fi văzuți dându-se cu telegondola prin Mamaia sau chiar comandând mâncare pe la terase. Sunt și forme ușoare, făcute de cei care merg cu rulota la Corbu și Vadu, dar și aceia rămân cu sechele nasoale, fiind nevoiți să presteze activități anoste prin agenții de publicitate.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *