MEDIC PERFECT SĂNĂTOS , ÎN VÂRSTĂ DE 56 DE ANI, A MURIT DE O TULBURARE A SÂNGELUI LA 16 ZILE DUPĂ CE A PRIMIT VACCINUL PFIZER COVID-19

EXCLUSIV: Soția unui medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, care a murit de o tulburare a sângelui la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19 este sigură că a fost declanșată de vaccin, în timp ce gigantul medicamentelor investighează prima moarte cu o legătură suspectă după injectie.

  • Indrăgitul obstetrician din Miami, Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, a murit în urma unei reacții catastrofale la vaccinul Pfizer Covid-19, cum poate dezvălui DailyMail.com
  • Heidi Neckelmann spune că soțul ei era complet sănătos până când a primit vaccinul pe 18 decembrie la Mount Sinai Medical Center
  • El a murit săptămâna aceasta de un accident vascular cerebral provocat de IDP acut – purpura trombocitopenică idiopatică – o tulburare a sângelui cauzată de lipsa de trombocite
  • IDP poate fi acută sau cronică, cu o durată de șase luni sau mai mult, atacând de unul singur sau împreună cu alte afecțiuni autoimune sau anumite tipuri de cancer.
  • Heidi insistă, totuși, că soțul ei nu avea o tulburare imunitară sau vreo afecțiune similară care ar fi putut provoca ITP
  • Mama unuia a spus: „În mintea mea, moartea lui a fost legată 100% de vaccin. Nu există altă explicație ‘
  • Ea a spus: „Soțul meu a avut conversații cu medicii care au spus că este foarte probabil ca vaccinul să fie cauza”
  • Dacă moartea sa este legată direct de vaccin, Michael ar fi primul caz cunoscut din lume al unei persoane care moare după injecție
  • Un purtător de cuvânt al Pfizer a declarat pentru DailyMail.com că firma analizează moartea lui Gregory, dar nu credeau că are vreo legătură cu vaccinul.

Soția îndurerată a unui medic de prim-plan din Florida a povestit la DailyMail.com cum soțul ei „perfect” sănătos a murit din cauza unei tulburări misterioase a sângelui – la doar câteva zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19.

Heidi Neckelmann spune că obstetricianul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani – „cel mai bun prieten” și partener al ei de 28 de ani – era activ, sănătos și nu avea condiții preexistente înainte de a primi vaccinul pe 18 decembrie.

Cu toate acestea, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral duminică dimineață, după ce a dezvoltat brusc o boală autoimună rară care determină corpul să-și distrugă propriile trombocite, micile fragmente care ajută sângele să se coaguleze.

Heidi, în vârstă de 58 de ani, crede că revoluționarul vaccin Pfizer-BioNtech ar fi putut fi cumva declanșatorul.

„În mintea mea, moartea lui este legată 100% de vaccin. Nu există altă explicație”, a declarat ea pentru DailyMail.com, abia stăpânindu-și lacrimile.

Avea o sănătate foarte bună. Nu fuma, bea din când în când alcool, doar social. Facea sport, am avut caiace, era pescar de ape profunde.

„L-au testat pentru tot ce îți poți imagina după aceea, chiar și pentru cancer, și n-a avut absolut nimic în neregulă în el.”

Pfizer a declarat miercuri la DailyMail.com că erau la curent de moartea „extrem de neobișnuită” a doctorului Michael și că va investiga în continuare.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a avertizat: „Nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul.”

Dacă moartea sa este legată direct de vaccin, Dr. Michael ar fi primul caz cunoscut în lume al unei persoane care moare după ce a fost vaccinat. Un purtător de cuvânt al Pfizer a declarat pentru DailyMail.com că firma tine cont de moartea sa, dar nu credeau că are vreo legătură cu vaccinul.

Gregory nu a suferit nicio reacție imediată la injecție, dar trei zile mai târziu făcea un duș și-a observat pete roșii sub piele pe picioare și pe mâini care indică sângerări.

Când s-a verificat în centrul medical Mount Sinai din Miami Beach, spitalul în care lucrează, și unde a primit vaccinul revoluționar, medicii au descoperit că suferă de o lipsă acută de trombocite.

„Toate rezultatele sângelui au revenit normale, cu excepția trombocitelor care au revenit la zero”, a spus Heidi.

‘La început au crezut că trebuie să fie o greșeală. Așa că au făcut din nou testul și de data aceasta au renumărat manual care ar trebui să fie mai precis. De data aceasta a arătat doar o trombocită.

‘Se simțea 100% bine, era normal, energic, fericit. Dar medicii au spus că nu puteți merge acasă, este extrem de periculos, puteți suferi o hemoragie cerebrală și puteți muri.

În mod normal, medicii s-ar aștepta la un rang cuprins între 150.000 și 450.000 de trombocite pe microlitru de sânge.

Funcția lor principală este de a ajuta la coaugularea sângelui și de a preveni sângerarea.

Heidi spune că medicii au încercat frenetic să inverseze ceea ce au diagnosticat ca o tulburare imună acută cunoscută sub numele de ITP – purpură trombocitopenică idiopatică.

La persoanele cu ITP, cunoscută și sub numele de trombocitopenie severă, sistemul imunitar confundă trombocitele cu obiectele străine și instruiește splina să le distrugă.

Poate fi acută sau cronică, cu o durată de șase luni sau mai mult, apare de unul singur sau în combinație cu alte afecțiuni autoimune, anumite tipuri de cancer sau în timpul sarcinii.

Copiii pot lua ITP după o infecție virală, cum ar fi gripa sau oreionul, în timp ce la adulți, factorii declanșatori pot include HIV, hepatita sau H. pylori, un tip de bacterie care provoacă ulcere gastrice.

Totuși soția lui Grigory insistă că el nu avea niciuna dintre aceste boli.

O soluție la ITP este extirparea splinei, dar Heidi spune că nu a fost un candidat, deoarece sângele său nu se putea coagula, ceea ce face operațiunea prea periculoasă.

Potrivit unui cont sfâşietor postat pe Facebook-ul soției sale, analizele de sânge au arătat că popularul medic are un număr de zero trombocite

După două săptămâni de perfuzii și tratamente experimentale care nu au reușit să mărească numărul trombocitelor lui Gregory, medicii au decis că nu aveau alta opțiune.

Cu toate acestea, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic – când sângele unei artere sângerează în creier – înainte de a putea fi supus intervenției chirurgicale.

I-au dat medicamente. I-au pus o cantitate incredibilă de infuzii de trombocite, mi-au spus că toate trombocitele din zona Miami Dade ”, a spus Heidi.

‘Dar, indiferent de ce au făcut, nimic nu a ajutat. Analizele de sânge au revenit cu zero trombocite de fiecare dată.

‘Soțul meu a purtat conversații cu medicii care au spus că este foarte probabil ca vaccinul să fie cauza.

„Mi se pare posibil ca într-un fel să-i fi dat instructiuni corpului să atace un lucru greșit, trombocitele.”

Dacă starea fatală a lui Gregory este urmărită direct înapoi la inovatorul vaccin Pfizer-BioNtech, ar fi prima moarte cunoscută legată de acesta.

Dacă starea fatală a lui Gregory se remontează direct la inovatorul vaccin Pfizer-BioNtech, ar fi prima moarte cunoscută legată de acesta.

Vaccinul a fost anunțat ca o descoperire extraordinară în lupta împotriva Covid-19 după ce a fost analizat de organismele de sănătate mondiale într-un timp record și autorizat pentru utilizare în SUA cu o săptămână înainte ca Gregory să-l facă.

Vaccinul a fost anunțat ca o descoperire extraordinară în lupta împotriva Covid-19 după ce a fost analizat de organismele de sănătate mondiale într-un timp record și autorizat pentru utilizare în SUA cu o săptămână înainte ca Gregory să-l facă.

În loc de un virus viu, folosește ARNm sau ARN messenger, care este în esență un set de instrucțiuni care spune celulelor cum să producă o proteină spike, aceeași proteină care se găsește pe suprafața coronavirusului.

Acesta face ca sistemul imunitar să producă anticorpi împotriva proteinei spike, astfel încât, dacă adevăratul coronavirus intră în organism, acesta poate fi recunoscut și distrus.

„Soțul meu a avut câteva întrebări, dar cu siguranță nu este anti-vaccin”, a spus Heidi. ‘A vrut să-și protejeze pacienții și familia de Covid. A crezut că va fi în siguranță. „.

„A fost adorat și iubit de pacienții săi. A adus pe lume sute de bebeluși sănătoși și frumoși. Habar nu ai câte texte am primit și numărul de persoane care mă sună plângând. El a fost un suflet special.” Heidi a spus că fiica lor de 15 ani se luptă să înțeleagă că tatăl ei a dispărut.

Amândoi erau muzicieni. Cântau la chitară împreună. Au avut o mare conexiune ”, a adăugat ea.

„În niciun caz n-o las pe fiica mea sau pe oricine altcineva din familia mea să se vaccineze acum, până când nu știm că au soluționat toate erorile și s-au asigurat că este în sigur.

„Nu vreau ca oamenii să se îmbolnăvească de la Covid și nu sunt împotriva vaccinurilor, dar trebuie să încetinim lucrurile.

‘Oferă acest vaccin unora dintre cei mai importanți oameni, medicii și asistentele care au grijă de noi, precum și persoanelor în vârstă, cele mai vulnerabile.

„În calitate de medic, soțul meu nu ar fi vrut ca cineva să ia ceva care nu este sigur”.

Vaccinul Pfizer a fost autorizat pe 11 decembrie pentru oricine are vârsta peste 16 ani.

Site-ul web al FDA avertizează asupra posibilelor efecte secundare care durează câteva zile, inclusiv dureri la locul injectării, oboseală, cefalee, dureri musculare, frisoane, dureri articulare și febră.

Vaccinul lui Pfizer și altul de la Moderna sunt singurele vaccinuri autorizate pentru utilizare în SUA și până acum au fost administrate aproximativ 4,8 milioane de doze.

Heidi a spus că fiica lorde 15 ani se luptă să înțeleagă că iubitul ei tată a dispărut. „Amândoi erau muzicieni. Cântau la chitară împreună. Au avut cea mai mare conexiune”, a adăugat ea. „În niciun caz n-o las pe fiica mea sau pe oricine altcineva din familia mea să se vaccineze până când nu știm că au eliminat toate erorile și s-au asigurat că este în sigur”.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor spun că, până în prezent, doar 21 persoane au suferit reacții alergice severe.

Se spune că toți acești pacienți și-au revenit, datorită în mare parte injecțiilor de urgență cu epinefrină, adesea administrate printr-un EpiPen.

„În acest moment, beneficiile cunoscute și potențiale ale vaccinurilor actuale Covid-19 sunt mai mari decât riscurile cunoscute și potențiale de a te contagia cu Covid-19”, a declarat miercuri reporterilor dr. Nancy Messonnier, șefa Centrului Național pentru Imunizare și Boli Respiratorii CDC.

Un purtător de cuvânt al Pfizer a spus că gândurile imediate ale companiei sunt cu familia îndurerată.

„Pfizer și BioNTech sunt conștienți de moartea unui profesionist din domeniul sănătății la șaisprezece zile de la primirea unei prime doze de BNT162b2”, a spus purtătorul de cuvânt.

‘Este un caz clinic extrem de neobișnuit de trombocitopenie severă, o afecțiune care scade capacitatea organismului de a coagula sângele și de a opri sângerarea internă.

Când doctorul Michael s-a dus la centrul medical Mount Sinai din Miami Beach, spitalul în care lucra, și făcuse vaccinul revoluționar, medicii au descoperit că suferă de o lipsă acută de trombocite.

„Investigăm activ acest caz, dar nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul.

„Nu au fost identificate semnale de siguranță asociate în studiile noastre clinice, experiența de după punerea pe piață până acum sau cu platforma de vaccin ARNm.

‘Până în prezent, milioane de oameni au fost vaccinați și monitorizăm îndeaproape toate evenimentele adverse la persoanele care primesc vaccinul nostru.

„Este important de reținut că evenimentele adverse grave, inclusiv decesele care nu au legătură cu vaccinul, din păcate, vor avea loc la o rată similară cu cea a populației generale.”

O purtătoare de cuvânt a Mount Sinai Medical Center a spus că nu este posibil să se vorbească de pacienții individuali.

Mount Sinai respectă toate protocoalele, liniile directoare și reglementările de la toate agențiile guvernamentale și respectă cu strictețe legile privind confidențialitatea pacienților și liniile directoare HIPAA. Nu putem confirma sau nega informații despre niciun pacient”, a spus ea într-o declarație.

„În măsura în care suntem conștienți de un incident care implică orice pacient, agențiile corespunzătoare sunt contactate imediat și au cooperarea noastră deplină. – sursa: Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *