Medic celebru, revoltat de Legea carantinei: ”Unicii proști ai Planetei?”

În ciuda faptului că actul este susținut de majoritatea celor din sistemul medical, în opinia Dr. Monica Pop, internarea cu forța, chiar și pentru o durată scurtă de timp, reprezintă o ”jignire, o dovadă de neîncredere și clară lipsire de libertate”.

Monica Pop nu ezită să compare situația din România cu cea din alte state ale lumii, acolo unde legile sunt complet diferite de ale noastre.

Medicul Monica Pop critică dur legea carantinării: ”Unicii proști ai Planetei? Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!”
După pozițiile sale critice din ultimele săptămâni legate de mai multe decizii ale Ministerului Sănătății și ale Guvernului Orban, medicul Monica Pop atacă dur și legea carantinării și a izolării.

Citiți și:  CINE UCIDE ROMÂNII? ALARMĂ GRAVĂ trasă de dr. Monica Pop: Sunt foarte mulți morți și internați la ATI și nu sunt de Omicron! Vreau să se spună adevărul!

În opoziție cu multe voci din zona medicală, medicul oftalmolog se poziționează vehementă împotriva noii legi a carantinei despre care susține că prevede ”internarea obligatorie”.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *