Medic buzoian: Spitalul Judetean de Urgenta este atat de sarac incat pacientii trebuie sa vina cu gandaci de acasa

gandac

Dezastrul din sănătate abia începe să iasă la iveală! Astfel susţine un medic al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, care a descris recent situaţia gravă din institutia unde lucrează. Potrivit medicilor, spitalele sunt atât de sărace încât pacienţii trebuie să-şi aducă de acasă până şi gândacii, dacă vor ca îndrăgitele insecte să le mişune prin rezervă pe durata tratamentului.

“La Bucureşti, situaţia e încă sub control: pacienţii trebuie să vină doar cu medicamente, seringi, tifon sau mâncare congelată pentru cantină”, spune doctorul Tom, medic primar la un spital din Buzau. “Între timp, nouă abia dacă ne mai ajung fondurile să ţinem pereţii să nu se dărâme. Dacă vor şobolani, mizerie şi infecţii nosocomiale, cum vezi la TV că au spitalele de lux, aparţinătorii trebuie să le aducă de acasă sau de la farmacie, pentru că noi nu avem bani să le oferim astfel de dotări. Chiar şi cel mai dolofan gândac moare de inaniţie după câteva zile, să ştiţi.”

VEZI SI: DEZVALUIRI SOCANTE ALE UNUI PARAMEDIC DE LA SMURD: La Spitalul Judetean de Urgenta Buzau VOR SA TE OMOARE. DACA SCAPI, PERSONALUL ITI CERE BANI!

“Am auzit că în alte părţi spitalele au gândaci cât pumnul, bacili rezistenţi la antibiotice pe toate clanţele, chiar şi câini vagabonzi”, adaugă o asistentă. “Mai mult, pacienţii lor au voie să-şi ia şi acasă. Când o să avem aşa ceva în fiecare spital din ţară, o să putem zice că o ducem bine.”

VEZI SI: SCANDAL MONSTRU LA SPITALUL BUZAU! Medicii, ingroziti de ceea ce au gasit in plicul unui pacient: doar 50 lei!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.