Medic al Spitalului Universitar din Bucureşti, în vârstă de 32 de ani, S-A SINUCIS

 

Sistemul sanitar din România este în doliu, după ce un medic în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor. Bărbatul trecea printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale, se lupta cu depresia, iar în cele din urmă gândurile întunecate l-au biruit. A fost găsit fără suflare în apartamentul său din București, după ce și-a injectat o substanță care i-a cauzat moartea.

România se confruntă cu o nouă criză sanitară, după ce numărul de infectări a crescut alarmant în ultima lună. Spitalele sunt tot mai pline, iar personalul medical este suprasolicitat. În acest context, medicii din toată țara fac eforturi impresionabile pentru a salva cât mai multe vieți, însă rămân fără putere în fața tragediilor.

În urmă cu câteva zile, un medic în vârstă de 32 de ani, angajat al Spitalul Universitar din Bucureşti, a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor, după un eveniment nefericit din viața sa. Și-a injectat anestezic, iar doza i-a fost fatală.

Bărbatul fusese diagnosticat cu depresie
Conform informațiilor cunoscute până în acest moment, medicul fusese diagnosticat cu depresie. A urmat un tratament pentru această afecțiune a psihicului, dar în cele din urmă a decis să renunțe la pastilele pe care le avea prescrise. Emoțiile puternice, dezamăgirile și presiunea pe care a simțit-o și-au spus cuvântul în cazul său, iar rezultatul a fost unul tragic.

Dezamăgirea care l-a împins spre un asemenea gest disperat a fost legată de ziua sa de naștere. Cu toate că a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, nimeni nu i-a fost alături, iar mesajele de la cei dragi au lipsit cu desăvârșire. Într-un moment în care nu a mai făcut față gândurilor întunecate, și-a pus capăt zilelor.

Sursa: redactia.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *