Mass-Media Britanica demonizeaza cetatenii romani pentru a proteja TIGANII paraziti

Noile reguli de imigrare ale UE  au trimis o multime de tigani din Europa de Est in Marea Britanie. Noii imigranti traiesc deja pe spatele tarilor de  unde vin dar sunt in miscare pentru a obtine castiguri mai mari. Noile norme UE ii determina sa se gandeasca la Marea Britanie ca la “Beneficiile Britanice”.

Britanicii au fost socati de stilul  de viata al tiganilor, cu toate ca media, doreste sa ii acopere. Ori de cate ori tiganii fac ceva rau, britanicii refuza sa ii numeasca strict tigani. In schimb ei ii numesc  pe toti “romani”. Etnicii romani sunt  vlahi. Un amestec de est-europeni care au asimilat cultura romana inainte de caderea Imperiului Roman. Ei vorbesc o limba romanica. Tiganii au legatura cu nordul Indiei. Ei au migrat spre Europa centrala  iar cand au ajuns pe teritoriul ocupat de otomani, in Imperiul Otoman mai precis, au fost numiti “egipteni” de catre turci. Nimeni  nu stie de ce turcii i-au numit asa, dar numele a ramas pana azi. “Tigan” este prescurtarea de la “egiptean”.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Ne confruntam de ani cu  refuzul dat de catre mass-media din Europa de Vest, in legatura cu identificarea criminalilor sub identitatea lor de tigani.

Cel mai recent exemplu este cel al tiganilor care au locuit in interiorul unei bai publice. Mass-media britanica ia  numit “romani”. Acest lucru este defaimarea impotriva poporului roman. Aceasta corupere  politica trebuie oprita. Mass-media ar trebui sa transmita stiri, nu distorsiuni politice.

Citam de pe Daily Mail:

“ Un grup de  intrusi romani  au fost gasiti locuind intr-o baie publica dezafectata, de cel putin doua saptamani. Nu mai putin de 15 oameni su fost gasiti in cladirea din caramida, de catre consiliul oficial din zona respectiva care au mers pentru a examina  proprietatea inainte de a o scoate la licitatie.

Intrusii au transformat toaletele din  Edgare, nord-vestul Londrei, intr-o casa, prin instalarea unui pat divan chiar in locul unde erau toaletele propriu-zise, chiar si a unui frigider, microunde si aragaz.

Ei au reusit sa ajunga la alimentarea cu energie electrica si s a instaleze prize in timp ce au spart gresia pentru a face loc prizelor.

Grupul de barbati a fost descoperit de catre un ofiter de la Consiliul Harrow, care a vizitat toaleta  (pe cale de a fi licitata in schimbul unei sume de 300.000 de lire sterline).

Cand a ajuns, intrusii au fugit, dar s-au intors cateva zile mai tarziu si  cladirea, in cele din urma a trebuit baricadata pentru a tine intrusii departe .

Articol tradus de Bianca C. – Redactia Nationalisti.ro

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.