NOUTATIOPINII

Masonii, cum funcționează

index 1

Ferice de cei care n-au auzit de masoni. Si-ar fi incarcat constiinta cu elemente care ii depasesc complet. Masonii uneori recruteaza, dupa verificari din timp si pe perioade lungi, alteori doar contamineaza, diseminand idei, conceptii inoculate prin personaje care sunt sau pot deveni formatori de opinie publica. Ritualurile lor sunt o masca pentru a parea primitivi, viscerali, adica aparent inofensivi.

Au incercat sa ma coopteze, si pentru asta au purtat un razboi psihologic pe multi ani, incercand sa-mi modifice anumite convingeri. Tehnica lor…e suficient sa muti punctul de gandire cu doar 1%, ceea ce pentru victima, daca-si da seama, pare minor, si restul decurge automat. Odata ce firewall-ul a fost spart, ocupatia isi ia viteza maxima.

Solutii disponibile au fost pentru cei care si-au inregistrat memoriile de-a lungul timpului, avand si capacitatea de de introspectie cuvenita. Dar odata manipulat, criteriile de introspectie se modifica si ele. Daca relativizam insasi introspectia, daca ridiculizam ganduri vechi de zeci de ani, inseamna ca au castigat. Ce e ridiculizarea, relativizarea si restul tacamului decat apanajul lor?

In conversatii cu masoni amator-incepatori, la inceputul carierei lor, nu intelegeam de unde atata disperare, nervi, reactii umorale privind existenta lui Dumnezeu? Si inca nu ajunseseram la dezbaterea Dumnezeu personal (viata in sine)-Dumnezeu impersonal, indiferent. O parte din masoni au fost recrutati din randul negativistilor si nihilistilor, culmea, inteligenti, dar care au avut poate traume personale, experiente nefaste. Profesorii in domeniu au replici pentru orice, sunt mereu pregatiti. Asta e primul semnal de alarma-sunt pregatiti. Vorbim de aceeasi „oameni” carora daca le invoci ceva te acuza de mania persecutiei, de paranoia? Si atunci pentru ce sunt pregatiti, cu replici spontane? Aceeasi „profesori” si-au exersat privirile, incearca sa fie impartiali, isi defocalizeaza privirea, par sa se uite in toate directiile si nicaieri. Tipic privirilor din institutii, dar cu un nec plus ultra adaugat.

Intotdeauna Fiara poate fi citita, fie ca priveste impartial, indiferent, fie ca se agita, irita sau enerveaza; sunt doua fete ale aceleasi monede. Fie cap, fie pajura, tot masonerie este. Pana si in ochii cei mai „blanzi” si „calzi”, duhovnicesti, bine antrenati. Desigur ca pe masura ce capacitatea lor de disimulare creste, riscul meu de a evalua eronat creste pe masura, si pentru a-l controla consum mai multa energie. Consumam, mai bine zis. M-am lamurit.

Masoneria nu exista in sine, ci combinata cu diverse grupari, servicii, organizatii suprastatale, in speta un mic tentacul al caracatitei globale, care va fi sacrificat imediat ce-si va fi indeplinit rolul inversat-mesianic. Ca intrat frica in toti, se vede. De jos in sus si de sus in jos panica reala creste, tot mai multi simtind ca au fost tradati. Creste agitatia pe plan global, multi masoni si securei constientizand ca au intrat si ei in categoria aia numita artifical „suprapopulatie”. Observ ce apare, observ si ce-a disparut. Ii numar pe toti cei care nu mai posteaza, lista creste, din diverse motive.

Moartea incepe de la plebe si urca in sus. Sper ca ati vazut seria Final Destination. Nu ma preocupa care in ce ordine va muri, ci finalul. Tehnic, il pot vedea, am resurse native. Sunt insa bariere in crestere care-mi blocheaza in mare masura cunoasterea viitorului. Am suficiente bucati din marele „puzzle” dar imi lipsesc prea multe. Ma ciocnesc de bariere tot mai mari de „energie” negativa pura. De ce s-ar amplifica aceste bariere? Sunt un nimeni, ca si multi altii, ce sens are? Insa pentru spargerea barierelor temporale incerc o metoda imposibil de descris in cuvinte. Cuvintele, gandurile, imaginatia sunt opusele oricarei incercari.
Se aprinde vreun beculetz, macar unul? Nu vreau ghirlanda de pom de Craciun din prima!

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Masonii sint mici copii pe linga curtea regala britanica.
    Frasuiala penibila de la inmormintarea Vetei 2 cu tinerii aia din jurul sicriului cu caciuli de blana (de urs cica, de unde pielea de pe Pieleanu Scroteanu Preputeanu ursi in perfidul Albion?) executind o coregrafie de roboti cu bateria descarcata nu poate fi depasita decit de adunarile satanistilor sau ale vrajitoarelor.

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: