Maşinăria criptocomunistă a învins… Ultima soluţie: să emigrăm

mafia-rosie-psd-buzau

În ciuda devalizărilor masive şi a scandalurilor de corupţie care au măcinat oraşul în ultimii 3 ani, urmaşii lui Lenin şi ai lui Stalin şi-au propulsat pupila către scaunul de primar al Buzăului. Ieşit câştigător, într-o tristă conjuctură care ne aduce aminte de venirea comuniştilor din 1947, fostul activist de partid Constantin Toma le râde în nas intelectualilor care au avut curajul să mai creadă că în oraşul pustiit de hoardele de bandiţi se va mai schimba ceva.

Pătat de mâinile slinoase ale baronilor roşii Ion Vasile, Victor Mocanu, Cezar Preda sau Constantin Boşcodeală, Buzăul pare că şi-a pierdut identitatea şi a încăput complet pe mâinile gloatei care nu se mai gândeşte sub niciun chip la viitorul copiilor şi nepoţilor.

Data de 5 iunie va rămâne în istoria colectivă a urbei ca momentul zero, în care Buzăul a fost înstrăinat pentru următorii 50 de ani către mafioţii locali.

Încurajaţi de succesul nesperat la alegerile locale, vagabonzii politici nu se vor da în lături să devalizeze bugetele Primăriei şi Consilului Judeţean Buzău, prin scheme brevetate care nu dau greş.
Vinovaţi pentru acest eşec lamentabil sunt atât tinerii cât şi intelectualii care au hotărât să se ascundă şi să nu iasă la vot cu niciun chip.

Citiți și:  37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate/Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „eliberatorilor” ruși, în 1944

Tinerii ar putea avea o scuză fiind sătui de sărăcie şi de mizeria morală în care se zbate o societate muribundă.

Probabil că tineretul buzoian şi-a făcut deja alte planuri care includ obligatoriu părăsirea acestui oraş înroşit ce pare a fi blestemat. Vor pleca în masă spre un nou El Dorado cu speranţa că îşi vor putea făuri un viitor. Pentru că la Buzău nu se va schimba nimic. Vom avea parte de aceleaşi culori terne şi de aceeaşi nepăsare cronică.

Pentru că trebuie spus că Buzăul nu are ncio şansă să iasă din decrepitudinea în care a picat. Cu girul intelectualilor aşa zişi de marcă, ai celor care şi-au vândut sufletul pentru un pumn de gologani strecurat şiret din mâna celor care nu urmăresc decât interesul personal, Buzăul nu poate fi salvat.

Cei cu diplome care au trecut prin şcoli bune se fac vinovaţi de o laşitate ieşită din comun, cum numai la populaţiile de rozătoare găseşti.

Pentru că asta sunt de fapt, aceşti oameni care pretind că sunt educaţi şi care au ajuns să se tărască în genunchi în faţa stăpânilor, mare parte din ei analfabeţi, ajunşi printr-un joc perfid al destinului în poziţii cheie ale administraţiei locale. Nişte şobolani râioşi pe care mai nou îi vezi în compania celor care au distrus un oraş.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Acestea fiind spuse, vrem să-i felicităm pentru cei care sunt absenţi din societate, care aşteaptă să le pice ceva din cer, pentru că următorul asteroid va trece prin dreptul nostru cel mai devreme peste o jumătate de secol.

Tot cu această ocazie, le urăm succes şi noilor camorişti care şi-au făcut planuri pentru a prădui banul public. Staţi pe pace dragi ciorditori, vă promitem noi că n-o să vă mai deranjeze nimeni pe parcursul procesului de ajustare a banului public. Furaţi în voie dragii mei, pentru că buzoienii vă vor vota oricum aţi fi voi, curvari, vagabonzi sau retardaţi.

E doar oraşul vostru, oraşul roşu, clădit de înaintaşii comunişti, e locul unde visele voastre de mărire vă vor fi împlinite cu sau fără voia noastră… (Ion Tudose – monitorul de buzau)

Citeste si: Oana Pellea, constatare dureroasa dupa alegeri: „Cand PENALII sunt alesi e semn ca populatia tarii participa la proliferarea furtului”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.