Masina presedintelui PDL Orsova, incendiata cu un cocktail molotov

Inter Maşina preşedintelui PDL Orşova, Adrian Cican, a fost incendiată, în noaptea de luni spre marţi, cu un cocktail molotov, în faţa casei lui Cican, care susţine că a fost vorba despre “o răzbunare politică”, transmite Mediafax.

Adrian Cican spune că marţi dimineaţă, în jurul orei 02.30, atât el, cât şi soţia sa au auzit un zgmot puternic, apoi au văzut fum ieşind din autoturismul lor de teren parcat în faţa locuinţei. Cican spune că maşina sa a fost incendiată cu un cocktail molotov aruncat prin lunetă, care a fost spartă.

“La 2.30 am auzit o maşină staţionând în faţa casei, cu motorul pornit. Noi nu dormeam, nici eu, nici soţia, nici copilul şi la un moment dat am auzit o bubuitură. Am sărit ca ars la geam şi am văzut foc şi fum în portbagajul maşinii. În momentul acela am văzut că a intrat în maşină, nu i-am văzut faţa, am văzut că era o maşină model 1994, BMW sau Ford Mondeo, fără numere pe spate. Soţia a sărit pe geam, am deschis maşina şi am aruncat cocktail-ul molotov în zăpadă”, a declarat liderul PDL Orşova.

El spune că la scurt timp persoana care i-a incendiat maşina a fugit, iar ei au sunat la 112, la faţa locului fiind chemaţi pomperii şi poliţiştii.

Pompierii au stins incendiul, care s-a soldat cu pagube materiale importante, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost cel care a incendiat maşina.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, în maşină a fost aruncată o sticlă în care era material textil îmbibat cu motorină, aceasta fiind ridicată pentru cercetări şi existând deja un cerc de suspecţi în acest caz.

Adrian Cican susţine că în ultima perioadă a primit mai multe telefoane de ameninţare şi crede că a fost vorba despre “o răzbunare politică”.

“Totul pleacă de la politică, clar, indiscutabil şi presiunile care au fost în ultima perioadă. Nu că vreau eu să dirijez în sensul acesta, dar în Orşova nu s-a întâmplat aşa ceva până acum, iar în urma ameninţărilor voalate, unele chiar telefonice, se întâmplă”, a mai spus Adrian Cican, care este preşedintele PDL Orşova şi prim-vicepreşedinte al PDL Mehedinţi.

La alegerile locale din 2012, Adrian Cican a obţinut un loc de consilier local PDL la Orşova, iar în 30 ianuarie 2013 prefectul judeţului, Nicolae Drăghiea, a emis un ordin de încetare a mandatului acestuia pe motiv de incompatibilitate.

Sursa: ActiveNews

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *