Mașină de POLIȚIE, LUATA CU ASALT de clanurile de țigani

O mașină de poliție a fost avariată în timpul unei intervenții la un scandal dintre două clanuri de tigani din localitatea bihoreană Aleșd.

Până să apuce să intervină în aplanarea scandalului, polițiștii au trebuit să se apere ei înșiși de furia țiganilor. Polițiștii au ajuns pe strada Ogorului din Aleșd în urma unui apel la 112, pentru a interveni într-un scandal iscat dintre două grupuri de tigani.

Când au ajuns la fața locului, cele două grupări se băteau cu pietre, iar una dintre acestea a lovit parbrizului autoturismului poliției.

„Conflictul a fost aplanat cu fermitate de polițiștii din Aleșd”, precizează Ioana Lascău, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, conform Bihon.ro.

Citiți și:  Se repetă istoria la Hădăreni! Bătaie cu furci în plină stradă, după un conflict interetnic între mai multe persoane

Citeste si: CUM DISTRUG MIZERIILE DE LA REALITATEA TV UN POLITIST PATRIOT: Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, acuzat ca il omagiaza pe Hitler si pe Antonescu pe Facebook

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile