MASINA DE 28.000 MII DE EURO …LA POLITIA LOCALA – VIDEO

masina-pol-locala-buzau

PRIMARUL SE VAITA CA NU ARE BANI, DA PESTE 300 POLITISTI LOCALI AFARA …INSA DOTEAZA INSTITUTIA CU O MASINA DE 28.000 DE EURO IN LOC SA O SCOATA LA VANZARE!

Autoturismul despre care Camera de Conturi a reclamat că a fost folosit ilegal de fostul primar al Buzăului, Constantin Boscodeala, a avut astăzi primele misiuni în teren pentru Poliţia Locală. Maşina a stat în curtea Poliţiei Locale timp de patru luni, până când noul edil-şef a decis să îi dea o utilitate. Autoturismul va servi agenţilor pentru intervenţii şi patrulare.

La scurt timp după ce s-a decis ca autoturismul Skoda Octavia să fie folosit de Poliţia Locală, maşina a fost inscripţionată, iar astăzi agenţii au avut şi primele misiuni cu  autovehiculul intrat în dotarea instituţiei.

Autoturismul, achiziţionat în anul 2012, cu 28.000 de euro din bugetul Primăriei, a intrat în atenţia Camerei de Conturi încă din 2014, când auditorii au constatat că maşina a fost cumpărată ilegal, pentru că, la acea vreme, legea interzicea achiziţia de autovehicule cu o capacitate cilindrică mai mare de 1.600 centimetri cubi şi mai scumpe de 18.000 de euro.

Primarul Constantin Boşcodeală a transferat autoturismul la Poliţia Locală, însă l-a folosit în interes de serviciu, dar şi personal, având ca şofer un agent. Încă o neregulă ce a condus la un alt raport al Camerei de Conturi, care a constatat că tot consumul de carburant din acea perioadă a reprezentat un prejudiciu pentru bugetul local, în valoare de aproape 130.000 de lei, coform Campus TV.

VEZI SI: “HAOLEOOOO!!!!!” …POLITIA LOCALA A PUS GAND RAU TIGANILOR

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *