Masca covidoasă – prezervativul moacei

REMINDER: Dacă ești securiștean spălat pe creier, membru sau fan CNCD, om cu haină de stat (cum spune tarotul) sau un simplu procesoman plictisit și în căutare de pradă, ori, de ce nu, un simplu prostovan cu acces la netliberare, nu citi mai departe. Acest articol nu e pentru tine, nu te vizează pe tine sau familia ta minoritară sau diferită etnic ori sexual față de (încă) majoritari, și e o pură invenție fără scop, sens, ideal.

Acest articol este un amărât de PAMFLET menit să fie citit de câțiva oameni cândva deștepți. Toți cei care îl repostează trunchiat sau integral, și-l asumă juridic. Locul acestei ficțiuni amărâte e aici, pe acest blog obscur, citit de 10-15 inși, nu distribuit în alt mediu. Orice asemănare cu fapte reale, sexiste, șovine, xenofobe, rasiste, discriminatorii, antisemite, revizioniste, reprezintă o mare tâmpenie și un abuz juridic. Totuși, doar rareori adevărul nu doare, dar sigur vindecă individualități și popoare. Cu zgaibă…

Femeia regulată neregulamentar sau în dorului lelii… Dai mereu de ea în autobuz, cu o pungă-n mână, cu o geantă chinezească, cu un copil urechios în care ea își pune speranța zilei de poimâine. Nefericita… Ea e cea mai vehementă în privința măștii… E și-o pune corect, ea ar purta-o și pubian, dacă guvernul i-ar spune-o, dar să i-o spună la televizor. Ea vrea reguli, ea se simte înregimentată. Dar ea, măscoasa cu subochii pătați de negura minciunii anilor 2000, nu a fost în stare să se lasă intrată în moliciuni, cu un prezervativ, chiar și ieftin. A vărsat neghiobul în ea și i-a făcut un junc sau doi… A umplut-o de sloboz, atunci când nu se aștepta… Nu-i mai place carasul lui… Nu e mai e ce a fost. S-a format o cătare, o urmă de hoț în neaua pizdicului ei și acum intră-n ca-n brânză fiartă a la Napolact.

A făcut n chiuretaje, de pastile de a doua zi nu mai vorbesc… Poate și a treia, dar au funcționat. Au ucis embrionul de cârlan sau cârlancă din ea… A mulțumit cerului că i-a venit iar ciclul. S-a uitat spre văzduhul boltit, plenar, orășenesc, și și-a dorit ca un uliu porumbar să se găinățeze pe fruntea ei de proastă cu labii inegale. Penibila și futăcioasa s-a spovedit, a plâns, s-a rugat (probabil la Fecioara Maria că aia i-a venit prima în minte și nu i-a spus Maria ci Maica Domnului, a făcut-o doamnă, a îmbrânit-o, a starostit-o). Chiar și duhovnicii și-au sculat un sfert de ștoi la spusele ei erotice… Cum și-a băgat-o, de ce a avortat, de ce nu a avut mască de latex, de ce era să ajungă la forceps și la bulion ovulat.

Dacă guvernul ar fi fost tot așa de vehement în privința preventoarelor, i-ar fi pus futacului prezervativ cu și cu colții. Chiar și în visele ei erotice cu țigani csamparești, garoii cu bile pe carici ar fi purtat cele mai lubrifiate prezervative. Românca middle-aged nefericită în căsnicie respectă… Respectă tot, orice și pe oricine în afară de bărbatul ei, iar guvernul nu o va obliga vreodată să-și respecte soțul… Pentru el, pentru penibilul care a luat-o de nevastă, masca ei e nevăzută. Sub acea mască nu are loc niciun înger, nici măcar jipul lui Dumnezeu, ci doar Dracul care îi iese pe gură zilnic, ca să mai ia o gură de aer pentru ca mai apoi se reîntoarcă linișltit în fundul Iadului, adică în ventriculul ei stâng.

Mi-aș dori legal să pot scrie cuvântul satanic GUVERN pe clitoris, cu un pix ieftin… I-ar plăcea, sau nu cred că i-ar displăcea. – Autor: Futescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *