MASACRU pe o autostradă îngheţată: Cel puțin cinci morţi și zeci de răniţi, după un carambol cu 100 de maşini

În urma unui carambol, în care au fost implicate 100 de vehicule, au murit cel puţin cinci persoane, alte zeci au fost rănite iar traficul a oprit pe o autostradă interstatală îngheţată din Texas, au anunţat oficialii joi, potrivit NBC.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Drivdahl, a spus că autorităţile au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după „un incident în masă” în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule au oprit traficul pe autostrada 35 în ambele direcţii.

Autostrada va fi închisă toată ziua „pentru a înlătura fiecare vehicul”, a spus el.

Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni, potrivit purtătorului de cuvânt.

Accidentele s-au produs pe măsură ce ploaia îngheţată şi lapoviţa au provocat condiţii periculoase în timpul înălţimii deplasării de dimineaţă. Fort Worth se află sub o recomandare de vreme de iarnă până la prânz, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!