Mărturisiri INCENDIARE ale ofițerilor DIPI care au spart OMERTA din cadrul ‘Doi și-un sfert’ – Cum se deturnau BANII de OPERAȚIUNI

Informații incendiare fuznizate în fața instanței de doi ofiteri din cadrul Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), denumit si „Doi si-un sfert”. Aceștia au recunoscut la DNA acuzatiile privind deturnarea unor fonduri operative. Pentru că au pledat vinovat, cei doi s-au ales cu sentințe cu suspendare, cu titlu definitiv.

„Este vorba de comisarul-sef Virgil-Horatiu Nabirjoiu, fost atasat de afaceri interne al Romaniei la NATO, unde se ocupa de Registrul Intern al ORNISS – si de comisarul-sef Ionel-Marius Dedu, fost adjunct-sef al Diviziunii Tehnica Operativa si Comunicatii.

Virgil-Horatiu Nabirjoiu a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, dupa ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual si uz de fals, toate in foma continuata, potrivit portalului instantelor.

Ionel-Marius Dedu a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, dupa ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri in forma continuata complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual si uz de fals, toate in forma continuata, potrivit portalului instantelor.

Deciziile au fost date de Tribunalul Bucuresti si sunt definitive prin necontestare”, scrie Ziare.com.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile