fbpx
INTERNATIONALSTIRI

MARTURISIRE CUTREMURATOARE a unui ADOLSCENT dupa ce a comis o CRIMA TERIBILA

img 48Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a făcut o mărturisire tulburătoare, cu puțin timp înainte de a fi condamnat la 27 de ani de închisoare, pentru uciderea unei fetițe. “M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o”, a spus el.

Tot ce și-a dorit a fost să o omoare pe micuta Alesha MacPhail, de doar șase ani, atunci când a intrat în casa ei și a văzut-o dormind, a declarat ucigașul Aaron Campbell, anticipând o sentință dură.

Adolescentul, pasionat de matematică și fizică, a comis oribila crimă după o petrecere în propria locuință, la care invitase 15 prieteni pe Snapchat.

Imediat după miezul nopții, pe data de 2 iulie 2018, tânărul a urcat în mansarda clădirii pentru a căuta canabis, acolo unde se aflau Alesha, o copilă de doar șase ani, și tatăl ei, Rab MacPhail, în vârstă de 26 de ani.

După ce a găsit-o pe copilă dormind, adolescentul a pus la cale un plan diabolic. A luat-o din pat, spunându-i că este un prieten de-al tatălui și trebuie să o ducă acasă, și chiar a învelit-o, pentru a nu-i fi frig.

Câteva clipe mai târziu, a batjocorit-o și i-a luat viața, după care și-a aruncat hainele pline de sânge în mare. Amețită de somn, fetița nu a știut nicio clipă ce o așteaptă.

Detaliile înfiorătoare au ieșit la iveală pe 21 martie, atunci când Campbell a fost condamnat la peste un sfert de secol de pușcărie, de către Înalta Curte din Glasgow.

“Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o”, a precizat el într-o declarație, citată în timpul procesului de judecătorul Lord Matthews.

Criminalul, “puţin amuzat”
Tânărul chiar s-a declarat “puțin amuzat” de cât de mult i-a luat poliției să-l prindă.

Fetița era într-o vizită la tatăl său și familia lui, tot la începutul vacanței de vară, atunci când criminalul a intrat în locuință, în speranța de a găsi droguri.

Potrivit Daily Record, adolescentul era “entuziasmat de viol” și “satisfăcut” de crimă, catalogând-o drept “o oportunitate de moment”.

“Crud, rău și periculos”, a fost concluzia magistratului.

Imediat după sentință, în timp ce era condus după gratii, mama copilei a cedat. “Ești un mic șobolan dezgustător”, a țipat femeia.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.