Mărturii șocante despre MASACRUL care a ingrozit lumea- Atacul de la EL PASO

Autorul atentatului de la El Paso, soldat cu 22 de morţi şi zeci de răniţi, a mărturisit că ţinta atacului erau persoanele de origine „mexicană”, a relatat publicaţia The Washington Post, potrivit agenţiei de ştiri Reuters, potrivit Mediafax.

Publicația a relatat că a obținut o copie a mandatului de arestare, în care polițiștii au indicat că suspectul, Patrick Crusius, în vârstă de de 21 de ani, a mărturisit că a comis atacul armat.

„Eu sunt atacatorul”, le-a spus Crusius polițiștilor care l-au arestat, potrivit jurnaliștilor de la The Washington Post.

Crusus le-a spus polițiștilor că țintele sale erau „mexicanii”, se mai arată în mandatul de arestare intrat în posesia jurnaliștilor americani.

Crusius este acuzat că a ucis împușcat zeci de persoane, ucigând 22 dintre acestea, într-un supermarket din El Paso, Texas, la scurt timp după ce a publicat pe internet un manifest în care își explică motivele, menținând inclusiv o așa-zisă „invazie hispanică” în Statele Unite.

Masacrul de la El Paso, oraș în care hispanicii sunt majoritari, este considerat ca fiind o crimă motivată de ură și un act de terorism intern.

Președintele Donald Trump a declarat după atac că americanii „trebuie să condamne rasismul bigotismul și supremația albă” și a blamat internetul și jocurile video violente pentru dezvoltarea agresivității în rândul tinerilor, însă numeroși politicieni democrați susțin că retorica antiimigrație promovată de Trump a încurajat astfel de acte de ură.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile