Mărturii SFASIETOARE din interiorul clanurilor din Caracal. Teroarea la care a fost supusă o victimă

Cazul Caracal a scos la iveala legea tăcerii care domnește în zonă. Victimele clanurilor care fac legea în zonă sunt îngrozite numai la gîndul de a depune plângere sau mărturie împotriva interlopilor.

O persoană care a rupt tăcerea se plânge că este amenințată cu moartea pentru a livra sume uriașe de bani membrilor grupării.

Este vorba de un dosar deschis în 2019 în care după percheziții, procurorii au dispus eliberarea suspecților, cercetați pentru cămătărie și proxenetism. În prezent, aceștia își amenință victimele, deoarece acestea nu au fost puse sub un program de protecție.

„M-au băgat la mijloc. Nu mai pot, nu mai vreau să plătesc, vreau să scap. Mie mi-e frică, eu am un copil, mie mi-e frică de ăștia de nu mai pot! Am un copil, nu vreau să pățească ceva. Mă omoară. La 130 de milioane i-am dat un milion până acum. Mă crezi că sunt distrus. Mi-e rușine să scot capul pe unde mă duc. Mi-au luat două miliarde de lei jumătate în doi ani”, a declarat una dintre victimele clanurilor din Caracal pentru Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.