Mărturia teribilă de pe patul de moarte. Doliu URIAS in lumea medicala

Doliu uriaș în lumea medicală din România. A încetat din viață la doar 51 de ani. Ultima sa mărturie, de pe patul de moarte, a lăsat însă pe toată lumea fără cuvinte.

România este lovită crunt de pandemia de coronavirus. În fiecare zi, autoritățile descoperă mii de oameni infectați cu COVID-19, iar spitalele par să nu mai facă față deloc. În acest context extrem de grav avem parte de o nouă veste proastă.

Doliu uriaș în lumea medicală!
Este doliu uriaș în lumea medicală autohtonă. Un asistent medical din județul Maramureș a încetat din viață din cauza infectării cu COVID-19. Acesta avea doar 51 de ani și era angajat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Bărbatul era internat în spital, în Baia Mare. El suspecta că s-a infectat chiar din spitalul în care muncea.

Acesta a avut un mesaj extrem de dur pe 9 noiembrie la adresa celor de la DSP Maramureș. Au fost acuzații extrem de grave cu doar câteva zile înaintea de a înceta din viață.

“Ce se poate întâmpla când ai o conducere tâmpă și un epidemiolog care ii întrece pe toți în prostologie pe secția CPU-TAMPON. Până nu cu mult timp în urma hainele civile, cele cu care veneam de acasă stăteau pe un cuier atârnate, încăpere în care ne dezbrăcam și ne echipam în echipamentele individuale de lucru, perioada în care nu s-a întâmplat niciun incident la locul de munca.

Mintea luminata a epidemiologului a dat dispoziție ca hainele civile sa dispară de pe acel cuier și sa fie închise în aceleași dulapuri unde era depozitat echipamentul individual de lucru, aspect interzis complet de lege. Și uite asa este prezumția rezonabila ca m-am infectat cu Covid din aceasta cauza. Urale epidemiologului nostru”, a scris Marius Iuga cu câteva zile înainte de a-și pierde viața din cauza coronavirusului.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. E pe dreaq … ați văzut voi vreo autopsie? De unde știți că nu a fost otrăvit sau eviscerat de oragne sau omorât prin malpraxis? De unde? Unde e dovada? Deci marș cu știrile astea de kkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.