CRIMA RASISTA: Mărturia teribilă a tatălui studentei de 21 ani abuzată și ucisă cu sălbăticie de 4 negrotei

Tatăl studentei eminente în vârstă de 21 de ani care a fost abuzată și ucisă cu sălbăticie de o bandă de hoți de culoare, în Africa de Sud, a făcut o mărturisire cutremurătoarea în ultima zi a procesului celor patru criminali.

Hannah Cornelius, o studentă de nota 10, fiica unui judecător şi a unei avocate, a fost victima unei crime rasiste comisă în oraşul sud-african Stellenbosch, în mai 2017.

Miercuri, trei dintre negroteii acuzați, Geraldo Parsons (27 de ani), Vernon Witbooi (33 de ani) și Eben van Niekerk (28 de ani), au fost găsiți vinovați de crimă și viol, precum și de răpire, tâlhărie și tentativă de crimă în cazul tânărului Cheslin Marsh, 22 de ani, colegul lui Hannah.

Al patrulea acuzat, Nashville Julius (29 de ani), a fost găsit vinovat de răpirea și tâlhărirea Hannei Cornelius și a lui Cheslin Marsh.

Mama studentei a intrat în ocean și nu s-a mai întors
Tatăl lui Hannah, Willem Cornelius, judecător, a făcut o mărturisire teribilă în ultima zi a procesului de la Tribunalul Western Cape.

Bărbatul a povestit cum soția lui, Anna, avocat de meserie, nu și-a mai revenit după ce fiica ei a fost ucisă cu brutalitate de cei patru indivizi, care au vrut inițial să-i fure mașina.

Citiți și:  PRIORITĂȚI: MAE ELABOREAZĂ O „STRATEGIE NAȚIONALĂ PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA ANTISEMITISMULUI, XENOFOBIEI, RADICALIZĂRII ȘI DISCURSULUI INSTIGATOR LA URĂ 2021-2023”

„Familia mea a murit odată cu Hannah. Soția mea, cea mai puternică și competentă persoană pe care am cunoscut-o vreodată, s-a luptat să se împace cu ideea morții fiicei ei, dar, într-o zi, a decis să meargă să înoate într-un Ocean Atlantic rece ca gheața și agitat. Nu cred că a vrut să se sinucidă… Cred însă că nu a mai avut puterea fizică și psihică pentru a face față dificultăților pe care le-a întâmpinat”, a povestit Willem Cornelius.

Bărbatul a mărturisit că nu a putut participa la procesul criminalilor fiicei lui, deoarece nu a mai putut trece prin drama de a auzi ce i-au făcut aceștia lui Hannah și chinurile la care au supus-o.

În urma tragediei, Willem Cornelius a renunțat, de asemenea, la a mai fi judecător, apreciind că nu-și mai poate face meseria cu obiectivitate, din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu iubita lui fiică.

Hannah s-a rugat de criminalii ei să o lase în viaţă
Pe 27 mai 2017, Hannah şi-a condus un coleg de facultate, pe Cheslin Marsh, cu maşina, acasă. Tânărul se temea să nu fie atacat pe drum de hoţi, de aceea ceruse ajutorul frumoasei studente.

Citiți și:  Joe Biden interzice folosirea termenului „virusul chinezesc” pentru a combate „rasismul” COVID

În parcarea din apropierea casei, maşina studentei a fost atacată de 4 indivizi. Ameninţat cu un cuţit, colegul ei de facultate a fost lovit în cap cu cărămizi până şi-a pierdut cunoştinţa, fiind apoi aruncat în portbagajul automobilului marca VW Golf. Agresorii i-au furat acestuia banii şi telefonul.

Pe studentă, hoţii au obligat-o să treacă pe bancheta din spate, unde au violat-o pe rând.

În timpul procesului, unul dintre agresori a susținut că tânăra s-a rugat de agresorii ei să o lase în viață, după ce aceștia au abuzat-o cu sălbăticie.

Însă, tânăra a fost aruncată în portbagaj, dusă într-un loc ascuns și ucisă.

Colegul tinerei spune că, atunci când şi-a revenit, s-a trezit abandonat pe o stradă. Fusese aruncat în maşină de către cei 4 indivizi.

Hannah în schimb a fost găsită moartă de poliţie, la câţiva kilometri distanţă.

VEZI SI: Crimă RASISTA în Africa de Sud: Fiica unui judecător a fost răpită, violată şi ucisă cu un pietroi de o banda de negri

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU