MĂRTURIA ŞOCANTĂ A UNEI ROMÂNCE DIN BRUXELLES: Femeile sunt agresate pe stradă de musulmani, Poliţia acoperă infracţiunile

musulmani

O funcţionară româncă, care lucrează în instituţiile europene şi locuieşte la Bruxelles, a făcut pentru FLUX 24 mărturisiri şocante despe viaţa în capitala regatului belgian.

Ea a dorit să-şi păstreze anonimatul.

FLUX 24 prezintă declaraţiile ca atare.

Ea spune că foarte multă lume vorbeşte despre Molenbeck, cartierul bruxellez considerat acum capitala jihadismului, dar nimeni nu vorbeşte de viaţa reală din Bruxelles, unde zilnic ar avea loc agresiuni şi infracţiuni ale musulmanilor pe care poliţia le acoperă.

Eşti agresată constant pe stradă dacă eşti fată şi mergi seară pe stradă singură. Agresată, nu agăţată, spune ea.

Stagiarei mele i s-a furat geanta cu acte şi bani etc în Grande Place, în jurul prânzului, pe la ora 14. A văzut infractorul, vede şi unde merge, într o tarabă de aia controlată de musulmani, merge la poliţie, povesteşte, iar politia îi spune: mai bine nu faci reclamaţie că apoi ei te ţin minte şi vin după tine şi mai multi. Îţi faci şi tu alte acte si gata, povesteşte românca.

După mine s-au luat doi arabi cu o masina. Cine este de vină? Eu că i-am provocat. Cum i-am provocat, mergând seara, la ora 21.00, singură.pe stradă?, se miră ea.

Românca spune că asta e, de fapt, politica belgiană de 25 ani şi anume pro musulmani, iar infracţiunile acestora sunt acoperite de poliţie.

I-au lăsat să facă ce vor, iar acum le este frică să intervină, conchide ea.

De exemplu când eram stagiară, la nouă stagiari li s au furat laptopurile. Se intra in casă. 9 stagiari din diverse cartiere,nu stăteau toţi împreună. Poliţia a zis că nu are piste şi să o lăsam aşa, mai povesteşte ea.

La mine in bloc, la etajul 8, s a spart un apartament şi vine Poliţia, care spune: nu depuneţi reclamaţie, că probabil au fost muncitori care au lucrat în bloc, mai afirmă funcţionara româncă.

Ea mai povesteşte că s-a creat o stare de frică: am reclamat că la uşa apartamentului meu sună diferite persoane pe la 2-3 noaptea de două săptămâni, poliţia se face că plouă.

A venit mama la.mine şi a vrut să iasă să se plimbe, pe stradă un arab, care a început să ia la pumni trecătorii, iar apoi l-a agresat destul de violent pe un homeless, care stătea pe o bancă. Eu am văzut de la balcon scena. Până a ajuns Poliţia ăla a plecat şi la revedere, a mai povestit românca pentru FLUX 24.

VEZI SI: IMAGINI CUTREMURATOARE: COPII de 10 ani sunt invatati cum sa se SINUCIDA pentru STATUL ISLAMIC

One comment

  1. Pentru siguranta, belgiencele vor imigra in Romania. Chiar de ne vom inconjura de un gard inalt de cativa metri, vor sari parleazul si tot vor veni. Caci mai bine un codru de paine savurat in siguranta decat un hotdog mancat cu frica in san.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *