Marturia SOCANTA a omului care a fost în viața de apoi: „Era un tărâm perfect. Nu am văzut pe nimeni”

Un bărbat care a suferit un accident afirmă că a fost transportat în lumea de dincolo, descriind un loc „scăldat într-o lumină fără formă”.

În urma unui accident avut în copilărie, un bărbat, pe nume Chris, crede că a fost dus în viața de apoi. În timp ce Chris nu a murit din punct de vedere clinic, a rămas inconștient câteva minute după accident și crede că a văzut această „viață de apoi”.

Viața de apoi, potrivit lui Chris, este scăldată într-o lumină „fără formă” în care uiți instantaneu de tot ce s-a întâmplat înainte.

El a mai spus că locul în care se afla era „perfect”, în care nu mai era o „ființă fizică”, scrie Express.

Într-o notă pentru Near Death Experience Research Foundation, Chris a spus: „M-am trezit brusc într-un tărâm diferit. Era fără formă, ușor și colorat. Nu am văzut pe nimeni. Era ca o baie blândă de lumină”.

„Eram complet înconjurat de lumină și făceam parte din acea lumină. M-am simțit în armonie cu ea și în pace deplină. Cu siguranță eram «eu» , dar nu aveam corp. În acest loc, vechea mea viață nu exista”. „Nu mai aveam idee despre cum este viața pe pământ. Eram doar acolo și «acolo» era perfect”.

„Apoi am simțit o senzație stranie de sucțiune. Aveam impresia că sunt antrenat, tras, luat de acolo și că devin altceva în același timp”.

„Pe măsură ce mă apropiam, îmi vedeam vechea viață revenind la mine. Mi-am amintit brusc că am avut această altă viață, cu școala, familia și prietenii”.

„Am avut o senzație de scufundare de «oh nu, nu asta!» și știam că va trebui să fac față din nou la toată mizeria vieții normale”.

„Am avut chiar acest sentiment și cu privire la propria familie. Deși îi iubeam, familia mea era imperfectă și nefericită în multe privințe.

„Tărâmul pe care l-am vizitat este atât de greu de cuantificat sau descris, deoarece a fost complet lipsit de formă, deci a fost pur o experiență subiectivă. Nu există nicio modalitate de a-l explica altor persoane”

„Când m-am întors în corpul meu, mi-am recunoscut viața cu sentimentul «oh chestia asta din nou». Parcă aș fi uitat de această viață, dar mi-am amintit-o abia când m-am întors în propriul meu trup”.

Activitate cerebrală crescută în preajma morții
Viața după moarte este un subiect permanent dezbătut. În timp ce Chris crede că experiența sa este dovada vieții de apoi, cercetătorii afirmă că viziunea vie este de fapt asociată cu o creștere a activității creierului pe măsură ce cineva moare.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la această concluzie după ce au indus clinic stop cardiac la șobolani în timp ce le monitorizau simultan activitatea creierului.

Cercetătorii au constatat o creștere uriașă a activității creierului în ultimele 30 de secunde din viața rozătoarelor.

Jimo Borjigin, profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului aflat pe moarte.

„Ne-am gândi că, dacă experiența morții iminente provine din activitatea creierului, corelațiile neuronale ale conștiinței ar trebui să fie identificate la oameni sau animale chiar și după ce fluxul sanguin cerebral s-a oprit”.

În esență, dacă creierul este mai activ, am putea avea viziuni puternice, care să ne facă să credem că am văzut viața de apoi.

Dr. Borjigin a adăugat: „Predicția că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul unui stop cardiac a fost confirmată de date”.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *