Mărturia SOCANTA a Alinei, românca atacată cu acid în Italia: ‘M-am gândit numai la fiul meu’

Alina Emilia Paval, românca atacată cu acid de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit cu ochii în lacrimi drama prin care a trecut după ce a fost la un pas de moarte.

Totul s-a întâmplat în ziua de 17 noiembrie 2018, în oraşul Civitanova Marche situat în centrul Italiei, pe malul Mării Adriatice.

Alina (30 de ani) a avut o relaţie cu un tânăr de origine macedoneană, în vârstă de 32 de ani.

Românca a decis să se despartă de bărbat, iar acesta a vrut să se răzbune.

Drept urmare, a urmărit-o pe Alina pe o stradă din oraş şi i-a aruncat o sticlă cu acid în faţă. Din fericire, mare parte din acid a ajuns pe geaca româncei, iar câţiva stropi i-au ajuns în ochiul stâng.

Speriată şi rănită, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresorul care, înarmat cu un cuţit, a înjunghiat-o de trei ori.

Ieri, Alina Emilia Paval a vorbit pentru prima dată, despre drama prin care a trecut, la emisiunea Quarto Grado de la Mediaset.

„Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu”, şi-a început Alina mărturia în lacrimi.

Românca a povestit că după ce s-a despărţit de macedonean, acesta a continuat să o urmărească, la fel ca şi în seara de 17 noiembrie, atunci când bărbatul a vrut să o omoare.

„După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă”, a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

În prezent, Alina s-a întors în România pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fiul ei şi familia sa.

Potrivit medicilor, starea sa de sănătate este bună, însă a suferit leziuni la ochiul stâng, astfel că vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *