„Martorul” a omorât-o! | „Ești creația satanei!”

CRIMA MACABRA LA BUZAU! BATUTA PANA LA LESIN SI APOI INCENDIATA!

Suspectul de omor calificat Cosmin M.D., în vârstă de 21 de ani, era cunoscut în cercurile de apropiați drept „Martorul”. Ar fi fost bine dacă faptele sale ar fi confirmat porecla, însă, din păcate, tânărul s-a transformat în autor. În autor al unei crime care va marca pe viață atât familiile celor doi, cât și pe cei care i-au cunoscut.

Cosmin D.M., zis Martorul, este principalul suspect în cazul crimei de pe Bulevard. După o serie de neînțelegeri „rezolvate” de băiat ca și până atunci, cu bătaia, Valentina, victima lui, nu s-ar mai fi ridicat de la podea. Se bănuiește că tânărul s-a speriat și, pentru a-și acoperi fapta, a decis să dea foc întregului apartament.

Mai grav este că tânăra putea fi încă în viață în momentele în care Cosmin și-ar fi sunat un prieten care să-i aducă benzină. Ar fi luat, totuși, câinele Valentinei, pentru că îi era milă să ardă în incendiu.

Pe Facebook circulă nenumărate zvonuri, dar cel mai important poate fi considerat cel potrivit căruia, în înfăptuirea oribilei crime, Cosmin ar fi beneficiat de sprijinul unui prieten, care i-ar fi cumpărat și adus benzină de la o stație PECO.

VEZI SI: Detalii SOCANTE despre cum s-a petrecut CRIMA de la Buzau care a SOCAT o intreaga tara!

Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă într-adevăr au existat și alte persoane în apartament sau dacă se poate vorbi despre complicitate. O afirmație extrem de gravă apare într-un comentariu postat pe Facebook, referitor la tânărul care ar fi adus benzina:

Sursa: Reporter Buzoian.ro

VEZI SI: El este CRIMINALUL prioman din Buzau! O sa primeasca pușcărie pe viata?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *