MARTOR BOMBĂ ÎN CAZUL MORȚII LUI RĂZVAN CIOBANU! ANCHETATORII AU DECIS SĂ FACĂ O RECONSTITUIRE A ACCIDENTULUI

Polițiștii au descoperit un martor extrem de important care îi va ajuta în ancheta accidentului mortal suferit de Răzvan Ciobanu.

Este vorba de bordul electronic al Range Rover-ului împrumutat de designer de la niște prieteni pentru a ajunge de pe litoral la București, scrie libertatea.ro.

Cu ajutorul calculatorului autoturismului de teren va fi refăcut traseul, vor fi aflate viteza, traiectoria și chiar eventualale opriri, elemente extem de importante în stabilirea cauzelor care au condus la producerea teribilului accident rutier.

În acest moment al derulării cercetărilor două lucruri sunt sigure: primul, Răzvan Ciobanu era singur în autoturism și, al doilea, mașina s-a răsturnat de mai multe ori după un parcurs necontrolat de aproximativ un kilometru pe teren accidentat înainte să se lovească de mai mulți copaci. Cum a ajuns Range Rover-ul în câmp, cu ce viteză a condus designerul, ce traiectorie a avut sunt lucruri care vor fi aflate doar după efectuarea expertizei tehnice judiciare a mașinii.

Surse judiciare au explicat pentru Libertatea că această procedură încă nu a început pentru că trebuie îndeplinte anumite condiții prevăzute de Codul Penal.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *