MARSUL POPONARILOR in Bucuresti: Maine, dezaxatii isi cer „drepturile”!

gay

Marşul Poponarilor, unde membrii comunităţii gay şi susţinătorii lor cu grave probleme psihice vor ieşi în stradă pentru a cere drepturi, va avea loc sâmbătă în Bucuresti. Anul acesta, la Marsul Diversitatii şi-au anunţat participarea peste 1.000 de dezaxati.

REVOLTATOR: Asociaţia ACCEPT, organizatoarea marşului, pretinde că persoanele LGBT (gay) merită să fie protejate de lege prin parteneriat civil. De asemenea, comunitatea LGBT cere acces efectiv și sigur la educație și sănătate.

Vezi si: Față NEVĂZUTĂ a homosexualității – Detalii șocante despre stilul de viață gay

Mass-media controlata de evrei arata ca homosexualii din România nu se pot bucura de o viață de familie protejată de lege, întrucât, săptămâna trecută, Comisia Juridică din Camera Deputaților a dat avizat negativ legea parteneriatului civil, un proiect menit să asigure drepturi privind moștenirea sau partajul bunurilor, atât cuplurilor heterosexuale, cât și cuplurilor de același sex.

„Acești parlamentari, care au decis să ceară un punct de vedere din partea Patriarhiei Române într-o problemă ce privește statul de drept, demonstrează că  nu respectă valorile unei societăți democrate. Totuși, parteneriatul civil a primit  pentru prima dată un aviz favorabil din partea a două comisii parlamentare. Acestea recunosc parteneriatul civil ca fiind o reglementare importantă pentru asigurarea unor drepturi egale în fața legii,  mai ales în ceea ce privește viața privată și de familie, pentru toți cetățenii acestei țări. Asta arată că schimbarea este posibilă, dacă ne cerem drepturile împreună”, se arată în comunicatul ACCEPT.

Totodată, asociaţia anti-romaneasca ACCEPT reclamă vandalizarea bannerului gay de promovare a Bucharest Pride în pasajul de la Universitate şi arată că Marşul Diversităţii din acest an va demonstra nationalistii nu îi pot intimida pe cei care luptă pentru egalitatea în drepturi.

„Bannerul a rezistat intact câteva zile, dar a fost vandalizat ieri de persoane care au scris în văzul trecătorilor că ne doresc moartea. Cuvintele scrise instigă la ură și discriminare și merită o reacție publică din partea noastră, a tuturor: mergem la Marș pentru că nu vom fi intimidați de extremiști, mergem la Marș pentru că ne apărăm dreptul la liberă exprimare, mergem la Marș pentru că vrem să le arătăm politicienilor că  nu ne mai pot trata ca pe cetățeni de mâna a doua”, potrivit comunicatului ACCEPT.

Marşul Diversităţii, adica Marsul Degeneratilor,  începe sâmbătă la ora 16.00 de la Arcul de Triumf până la Piața Victoriei.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

VEZI SI:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

8 comentarii

 1. zalmodegikos

  Homălăiii sunt sprijiniţi di exterior. Orice grup uman intern ROmâniei va fi sprijinit de străini dacă acţionează pentru distrugerea poporului şi ţării româneşti. Problema actuală este tot ca în trecut: este o problemă de forţă. DAcă ştim cu cine să ne aliem îi scoatem din ROmînia pe străini şi facem ordine. Dacă vom sta sub cizma americoidă via uniunea bruxeleză atunci nu vonm reuşi refacerea României.

 2. Alupigus Cel Mare

  sunteti niste homofobi si xenofobi ordinari. nu pot decat sa va urez o mare MUIE!

 3. Sânt o rusine pt neamul românesc acesti gay….ar trebui interzisă orice manifestare a acestor dezaxati

 4. in sfanta scriptura e vorba ca DUMNEZEU a creat barbatul si femeia!atat!intelegeti voi mai departe!:)

 5. pedro sandia

  ROMANIA SE VA SCUFUNDA, CA SODOMA SI GOMORA, DIN CAUZA ACESTOR SPECIMENE BOLNAVE.

 6. Sunt curios undea a studiat inteleptul care a scris acest articol si pe ce studii stiintifice isi bazeaza afirmatiile?

 7. Acesti scrintiri nu au ce cauta in mijlocul oamenilor normali,de aceea,trebuie adunati si inchisi in tarcuri pazite pe care sa nu aiba voie sa le paraseasca!Din acele tarcuri,sa fie dusi si obligati sa refaca manual sistemul de irigatii !Iar cei ce refuza sa munceasca,sa nu primeasca mincare!Asa trebuie procedat daca vrem sa mai existe tara asta!

 8. "De aceea si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s'au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase, si au primis in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor!'
  Asta spune Dumnezeu in Biblie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.