Marșul Diversității Și Fake News ProTV

În timp ce restul “presei” dădea o cifră deja umflată de 5000 de persoane participante la Marșul Diversității, cei de la ProTV au dat o cifră de 10000 de participanți.

Pentru că PRO TV vrea să fie pe primul loc în toate, este de două ori e mai mare minciuna așa-zișilor jurnaliști de acolo, de două ori mai mare manipularea și nerușinarea!

Mai jos aveți capturile (a doua captură e de pe Hotnews) care arată cum se falsifică știrile și cum propagă minciuni ( știri false) o televiziune generală care pretinde să fie tratată cu respect, una dintre cele mai urmărite televiuni din România.

Citiți și:  Vaccin periculos împotriva fiinţei naţionale

Din păcate, jurnaliștii de la ȘtirileProTV sunt și ei simpli mercenari angajați să se ocupe cu propagandă și manipulare.

Care mai e diferența între aceștia și “jurnaliștii” de la Antena 3? Se pare că niciuna. Observați că vedeta PRO TV, acel bisexual Rengle care “întâmplător” a câștigat recent Românii au Talent (mulți fani ai emisiunii se plâng că totul ar fi fost măsluit și că altcineva merita să câștige), este dintr-o dată și vedeta acestui Marș al Diversității.

Am văzut și eu o filmare panoramică cu grupul de gay mândri și am putut să fac o numărătoare estimativă. Nu par să fie mai mulți de 1500, hai 2000, că să nu ziceți că mint ca “presa” noastră de rahat.

Citiți și:  Un nou atac la familia tradițională

Nu numai că au dublat cifra și au propagat minciuna, dar “profesioniștii” de la ȘtirileProTV s-au gândit să-i întreacă pe toți la neadevăr, înmulțind cu cinci totul.

Pravda ar fi mândră de ProTV! Presa de la noi, progresistă până în măduva oaselor, s-a grăbit să umfle numerele participanților la marșul mândriei de-a fi gay. Pentru pseudo-jurnaliști, când vine vorba de propagandă sexomarxistă, faptele și adevărul nu mai contează.

ProTV e fakenews.

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile