MARSAVII VOR SA BAGE CU FORTA PE GATUL ELEVILOR ….EDUCATIA SEXUALA! Cititi si va cruciti!

Petru Apostoaia sub ULTIMATUM după ce Elevii Răspund Consiliului Care Pretinde că îi Reprezinta.

Adunarea Generală a Consiulului Național al Elevilor (CNE), ce a avut loc zilele acestea la Focșani, a decis cu de la sine putere că este cea mai reprezentantivă entitate a elevilor la nivel național, deși în România există în multe județe asociații ale elevilor care au personalitate juridică, lucru care lipsește consiliilor elevilor, informează VranceaMedia.

Un consiliu care s-a adunat la Focșani pretinde că reprezintă toți elevii din țară. Pe principiul dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu!

„Nu există nici un temei legal pentru ca elevii reuniți la Focșani să aibă cea mai mare reprezentativitate, așa cum s-a invocat.

Nici măcar nu au personalitate juridică. Este doar o structură căreia Ministerul îi achită masa și cazarea, condiții în care ne întrebăm câtă independență poate avea față de cei care guvernează”, a precizat un elev din cadrul Asociației Elevilor din Bacău pentru sursa citată.

Ce are de spus președintele acestui consiliu?

În aceste condiții, elevul Petru Apostoaia, președintele CNE România, a anunțat că organizația sa susține introducerea educației sexuale în școli.

„Susținem educația sexuală… Nu susținem acele declarații care susțin că educația sexuală denaturează generații”, a spus Apostoaia.

Deci este un ideolog care vrea să bage pe gâtul elevilor educația sexuală.

Dar la ce fel de educație sexuală se referă?

Evenimentul de la Focșani a fost organizat de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, cel care s-a implicat și în organizarea evenimentului din 24 februarie 2018, de la Hotel Unirea, acolo unde elevilor prezenți li s-a adus o persoană transgender care a făcut declarații bulversante cu privire la noțiunile de bărbat și femeie, indicându-le elevilor din sală să-și închipuie că sunt ce vor ei, eveniment despre ActiveNews a relatat la vremea respectivă.

La îndoctrinare neomarxistă, bine-înțeles, după modelul vestic.

De remarcat este faptul că aceste consilii ale elevilor sunt depedente de Ministerul Educației Naționale.

Presa locală din Vrancea îi susține pe acești  uzurpatori din CNE,  iar elevii de rând, neavând vreo platformă prin care să-și spună public punctul de vedere se pare că sunt reduși la acceptarea tacită a autorității acestei organizații…dar nu e chiar așa.

Am vorbit cu câțiva elevi despre obiectivele consiliului care pretinde să îi reprezinte.

Acestea sunt punctele lor de vedere, oferite platformei Incorect Politic, vocea liberă a tineretului:

Replica Elevilor:

1.Gabriel

Sterie Ciumetti:  Întrebarea mea este dacă consideri că acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale.

Gabriel:  Educația sexuală este una dintre ramurile marxismului cultural, și ca elev nu tolerez așa ceva.

Sterie Ciumetti:  Ai auzit de acest consiliu până acuma?

Gabriel:  Nu.

Sterie Ciumetti:  Ce mesaj ai avea pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Gabriel: Domnule Petru Apostoaia ca elev nu tolerez educația sexuală în școlii, nu puteți dumnevoastră să băgați pe gât educația sexuală a milioane de elevi și părinți, noi nu ar trebui să introducem acest lucru în școli. La școală se învață elemente de bază, și cum să fii îndrumat în viață, nu chestii care țin strict de intimitate și reproducere. Trăim într-o societate prea avansată, și cred că orice prost ar ști care este treaba cu lucrurile acestea. România nu este țara unde poate să-și bage coada marxismul cultural și corectitudinea politică.

Sterie Ciumetti:  De ce au nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Gabriel:  Elevii din România au nevoie să-și găsească pasiunea, creativitatea, drumul în viață ceea ce școala nu oferă, te ține ca pe un robot. Mulți dintre cei care termină liceul nu știu ce să facă mai departe din cauza sistemului.

Sterie Ciumetti:  Ce crezi că ar trebui să facă acest consiliu din Focșani despre care majoritatea elevilor nu au auzit, dar care pretinde că-i reprezintă?

Gabriel: Elevii care nu au auzit, dar mai ales părinții care nu sunt de acord,  trebuie  să creeze o petiție împotriva acestui lucru.

Sterie Ciumetti: Mulțumesc!

2. Alex

Sterie Ciumetti: Te simți reprezentat de acest Consiliu? Apoi ești de acord cu punctul lor de vedere cu privire la educația sexuală?

Alex: Nu. N-am nevoie de educație sexuală, d-aia am părinți, să explice, în loc să rezolve problema cu școlile care sunt vai de mama lor, cu toaletă în curte, să aducă materiale, să ni se prezinte orele cum trebuie, mai puțină teorie și mai multă practică, să nu mai ceară profesorii de la părinți non stop bani pentru școală, să rezolve problema cu analfabeții, absenteismul, analfabeții funcționali și țiganii, să rezolve scoliile liceele și sistemu ăsta. De ce mama lui ne preocupă educația sexuală?

Sterie Ciumetti: Ai mai auzit de acest consiliu până acum?

Alex: Deloc, e pentru prima dată când aud. What a fucking joke cum au decis ei că este cea mai reprezentativă entitate a elevilor la nivel național? Și președintele ăla elev, oare nu e susținut de (((ei)))? Pentru mine, CNE România e o glumă și e făcută de acei oameni pentru a f*te mult și bine tineretu român. atât.

Sterie Ciumetti: Ce mesaj i-ai transmite președintelui acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Alex: Să se uite la ce are nevoie sistemul educațional românesc, și după aceea să realizeze de ce am nevoie, nu de căcaturile neomarxiste progresiste din vest.

Sterie Ciumetti: De ce ar avea cu adevărat nevoie elevii din România, dacă nu de educația sexuală?

Alex: De mai multă practică, (cel puțin la școala unde învăț) facem aproape numai teorie care ne încarcă creierele degeaba. Avem numai camera de informatică, avem și tablă interactivă în școală, la clasa mea și în alte 2 săli, folosite mai degrabă când vin străinii de la Erasmus sau când sunt evenimente. Nu avem sală de biologie nici de chimie. Cum vrei să înțeleg? Teoria care ne este predată e prea multă și deseori inutilă cel puțin pentru mine. Măcar avem tablă cu marker, yey. Și la scoliile care sunt vai de mama lor, să le modernizeze dreq odată. Să nu mai depindă scolile pe banii părinților.

Sterie Ciumetti: Multumesc pentru acest punct de vedere si spor la invatat!

Alex: Multumesc!

3. Bogdan

Bogdan: Nu consider că acest consiliu mă reprezintă și sunt sigur că ora de educație sexuală o să se transforme într-o oră de propagandă marxistă. Înafară de contracepție și de bolile cu transmitere sexuală, ce poți să îi înveți pe niște copii?

Sterie Ciumetti: Ai auzit de acest consiliu până acum?

Bogdan:Da. Însă nu prea multe despre el.

Sterie Ciumetti: Ce mesaj ai avea pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Bogdan: Petru Apostoaia, ești un gunoi. Am înțeles că cică să fim toleranți cu membrii comunității lgbt ‘‘nu e treaba ta ce se întâmplă în dormitorul meu”.. Și acum dormitorul poponarilor se extinde în școli. Se extinde în străzi. Și în biserici. Nu e normal.

Sterie Ciumetti: De ce au nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Bogdan: Cei 7 ani de acasă. Dacă primești o educație bună acasă, sigur nu o să ajungi să întreții relații sexuale neprotejate deci nu poți să te îmbolnăvești de boli cu transmitere sexuală. Am mai văzut.. Eleve care sunt însărcinate.. Minore. Nu e deloc bine dar copiii trebuie educați acasă.

Sterie Ciumetti:Mulțumesc pentru acest interviu și spor la învațatură!

Bogdan: Cu plăcere. O zi bună

4. Cristi

Sterie Ciumetti: Consideri că acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale?

Cristi: Nu se află în concorcondanta cu ideile mele, aia e clar. Cât despre reprezentare… nici măcar atât. El nu e de aici deci nu mă reprezintă.

Sterie Ciumetti: Ai auzit de acest consiliu până acum?

Cristi: Nu, eu știu doar de consiliul elevilor din interiorul unei școli. Nu știam că există consiliu național.

Sterie Ciumetti: Ce mesaj ai pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Cristi: Să se documenteze. Educația sexuală e mai mult decât ” hai să învățăm să nu luăm HIV”. E îndoctrinare și pervertire.

Sterie Ciumetti: De ce au nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Cristi: Au nevoie să asculte ce le poruncește Biblia. Preacurvia, depravarea și sodomia bineînțeles că duc la boli sexuale, iar elevii nu ar trebui să învețe cum să comită aceste lucruri, și să evite bolile în același timp. Atât bolile, cât și păcatele în sine trebuie evitate.

Sterie Ciumetti: Mulțumesc pentru aceste puncte de vedere, mult succes la școală și Doamne ajută!

Cristi: Mulțumesc! Succes și ție!

5. Bogdan

Sterie Ciumetti:  Întrebarea mea este dacă consideri că acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale.

Bogdan: Eu personal nu prea sunt de acord cu introducerea educației sexuale în școli.

Sterie Ciumetti:  De ce?

Bogdan:  Nu cred că școala trebuie să te învețe lucrurile astea.

Sterie Ciumetti:  Ce mesaj ai pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Bogdan:  Mai bine ar propune introducerea mai multor ore de religie în școli.

Sterie Ciumetti:  De ce consideri că sunt necesare mai multe ore de religie în școli?

Bogdan:  Pentru că vin din spate generații de atei.

Sterie Ciumetti:  Și de ce consideri că ateismul este rău?

Bogdan:  Pentru că religia ne-a ținut neamul unit, fără ea o să ajungem ca niște animale.

Sterie Ciumetti:  Mulțumesc și spor la învățat!

6. Cosmin

Sterie Ciumetti:  Crezi că acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale.

Cosmin Ciobotariu: Mmm, nu prea. Depinde ce îi învață la educația sexuală, dacă îi învață retardisme vestice nu sunt de acord, dar dacă îi învață chestii ce pot preveni minore însărcinate și altele da.

Sterie Ciumetti:  Și a doua întrebare este dacă ai auzit de acest consiliu până acum?

Cosmin Ciobotariu: Nu, nu am auzit de acest consiliu.

Sterie Ciumetti:  Ce mesaj ai avea pentru acest președinte Petru Apostoaia?

Cosmin Ciobotariu: Să ia cele mai bune decizii și să asculte de dorințele și nevoile noastre.

Sterie Ciumetti:  De ce crezi că ar avea nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Cosmin Ciobotariu: Ar avea nevoie de profesori tineri care să predea în moduri noi și interactive care să ne atragă atenția. În moduri vestice, cu jocuri și videoclipuri.

Sterie Ciumetti:  Interesant, mulțumesc pentru interviu.

Cosmin Ciobotariu: Cu plăcere.

7. Ion

Ion: Acest consiliu nu mă reprezintă și nu sunt de acord cu punctul lor de vedere. Nu am mai auzit de acest consiliu până acum.

Sterie Ciumetti:   Ce mesaj ai avea pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Ion: Nu ar trebui să aducă educația sexuală în școli, copiii pot fi influențați negativ.

Sterie Ciumetti:   De ce crezi că au nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Ion: Elevii au nevoie de educație creștină.

Sterie Ciumetti:  De ce consideri că educația creștină este necesară?

Ion: Foarte mulți elevi au ales o cale greșită, de exemplu eu cunosc copii de clasa a 7-a care fumează, beau(români, nu țigani), copiii aleg plăcerile în loc de Dumnezeu, trebuie readuși pe calea cea dreapta.

Sterie Ciumetti:  Mulțumesc pentru aceste puncte de vedere, bafta la teste!

Ion: Mulțumesc!

8. Patrick

Patrick: Nu, nu doresc această “educație sexuală”, și nu mă reprezintă acest consiliu, consiliu e mult spus.

Sterie Ciumetti: Ai auzit de acest consiliu până acum?

Patrick:  Nu, habar nu aveam. Părinții mei sunt profesori, nici ei nu cred că au auzit de consiliu

Sterie Ciumetti:  Ce mesaj ai pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Patrick:  Mesajul meu este  următorul: În primul rând, niciun elev nu cred că dorește acest lucru. În al doilea rând, școala are rolul de a ne învăța, de a ne dezvolta mintea și nu văd cum poate educația sexuală să ne dezvolte capetele. Cred că acest consiliu ar trebui să se gândească la faptul că problema noastră, a elevilor, nu este educația sexuală.

Sterie Ciumetti:  De ce au nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Patrick:  Educație financiară zic,

Sterie Ciumetti:  De ce consideri că este nevoie de eduatie financiară?

Patrick:  O să ajung odată să plătesc un impozit sau o taxă și tot pe tata o să-l întreb când școala ar fi putut să mă învețe

Sterie Ciumetti: Mulțumesc pentru aceste puncte de vedere și mult succes la școală!

Patrick:  Mulțumesc.

9. Andrei

Sterie Ciumetti: Întrebarea mea este dacă consideri ca acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale.

Andrei: Eu nu cred că acea grămadă de ,,puțoi” mă reprezintă. În 2015 aceleași consilii doreau împuținarea orelor de istorie și română și introducerea orelor despre ,,imigranți” și ,,educație interculturală”. Acest lucru l-ea și reușit, orele de istorie și română s-au împuținat, iar în clasa a 6-a copii fac ora de ,,educație interculturală”. Acești copii nu mă reprezintă pe mine și nu sunt în concordanță cu ideile mele despre ,,educația sexuală”, ba chiar sunt împotriva mea, considerâdu-i pe cei ca mine elemente periculoase pentru lumea actuală.

Sterie Ciumetti: Ai mai auzit despre existența acestui consiliu până acum?

Andrei: Da. Cel mai mult aș putea vorbi despre consiliu din Vrancea care este plin de dezaxați. Doar ca idee din acel consiliu face parte Irina Novac.

Sterie Ciumetti: Ce mesaj ai pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Andrei: Să-și vadă de viață. Personal, sunt sătul de acești degenerați, luptători pentru drepturile homosexualilor care șterg pe jos cu limba ,cultura, istoria, onoarea și moralitatea neamului românesc. Noi, tinerii naționaliști ne-am săturat pănă-n gât. Ei au tot dreptul să vorbească și noi suntem amenințați cu legea pentru orice încercare de a spune adevărul. Metoda vorbei bune nu ajunge nicăieri. Trebuie să facem ce-au făcut străbunii noștri de-a lungul mileniior. Adică să nu mai tăcem și să folosim forța fizică împotriva parazițiilor.

Sterie Ciumetti: De ce au nevoie elevii din Romania, daca nu de educatie sexuala?

Andrei:  Sistemul de învățământ trebuie schimbat din multe puncte de vedere. Personal, cosider că a devenit o crimă să-ți trimiți copilul la școală. Decât să-ți duci copilul în acel loc și să lași sistemul să-l distrugă, mai bine te ocupi singur de educația lui acasă. Tinerii au nevoie de adevăr. Dacă în școală vor fi hrăniți cu adevăr din toate punctele de vedere, vor ieși din ei români cu demnitate, mândrie și onoare. În momentele actuale, școala este furnzoarea nr. 1 de minciuni:,,Nu există nici o rasă”, ,,Toți suntem egali”, ,,Bărbații și femeile sunt egali”, ,,România e o țară de câcat, mai bine plecați cu toată familia cât de repede mai puteți”, ,,Imigrația este bună, ne ajută economia, nu uitați copii că sunt 4 milioane de români în străinătate”, ,,MUH HOLOCAUST”. Ca să vă mai dau un exemplu eu și toți colegii mei din clasa întâi până în a cincea, am crezut că Mihai Eminescu și Alexandru Ioan Cuza erau țigani. Îi mulțumesc școlii că am fost așa de îndoctrinat.

Sterie Ciumetti: Mulțumesc pentru acest interviu și mult succes la școală!

Andrei: Mulțam!

10. Daniel

Sterie Ciumetti:  Consideri că acest consiliu te reprezintă și se află în concordanță cu ideile tale asupra educației sexuale?

Daniel: Nu.

Sterie Ciumetti:  Ai auzit de acest consiliu până acum?

Daniel:  Da.

Sterie Ciumetti:  Ce mesaj ai pentru președintele acestui consiliu, Petru Apostoaia?

Daniel:  Consider că familia ar trebuii să predea educația sexuală. Și în plus nu vreau să îmi fie învățate valori anti-creștine cum ar fii sexul înainte de căsătorie sau avortul.

Sterie Ciumetti:  Am înțeles, de ce ar avea nevoie elevii din România, dacă nu de educație sexuală?

Daniel:  Disciplină.  Literlamente văd profesori fumând cu elevi în școală și nu e OK. Și sistemul educațional e stricat, oricum profesorilor nu le pasă.

Sterie Ciumetti:  Ce consideri că ar trebui să facă acest consiliu din Focșani care pretinde că te reprezintă?

Daniel:   Să învețe copiii valori creștine și române și disciplină.

Sterie Ciumetti: Mulțumesc!

Acest consiliu este o organizație birocratică în plus:

Înființat în 2007 (surpriză, de când am intrat în UE), nu are pagină de web și nici o activitate de internet până acum.

http://www.consiliulelevilor.com/

Regulament aprobat pe când era Cioloș la butoane:

Regulamentul de Organizare și Funcționare a Consiliului Național al Elevilor – aprobat prin Ordinul Ministrului Educației, Mircea Dumitru, nr. 3838 din 23 mai 2016

Pentru îndeplinirea obiectivelor sale, CNE are în vedere următoarele direcţii de acţiune: a) apără interesele tuturor elevilor din România;
b) reprezintă elevii în faţa instituţiilor şi organismelor abilitate;
c) acţionează ca organism care sprijină toate substructurile sale;
d) utilizează orice modalităţi legale şi legitime pentru a-şi atinge obiectivele;
e) elaborează şi propune politici publice, alături de instituţiile abilitate, în ceea ce priveşte problemelor elevilor şi ale învăţământul preuniversitar.

Generațiile mai tinere trebuie să fie educate cu privire la valoarea dragostei adevărate și nu cu privire la sexualitate care este scoasă din contextul dragostei.

O altă pozitie publica a fost luată în urma demiterii unui elev, Alexandru Mujdei din Consiliul Județean al Elevilor Neamț, pe motiv că nu-i de acord cu educația sexuală. A apărut o scrisoare deschisă din partea elevilor liceului din Borca:

Buciumul:

Un reprezentant al elevilor de la liceul din Borca a fost demis de către Consiliul Județean al Elevilor Neamț pe motiv că se opune introducerii educației sexuale în școli.

Alexandru Mujdei (FOTO), președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca, a fost demis din poziția sa, după ce acesta a spus public că „nu este corect să se emită un comunicat de la nivelul conducerii Consiliului Național al Elevilor (CNE) înaintea consultării elevilor”.

Mai precis, este vorba despre rezoluția CNE de a susține introducerea educației sexuale în școli, despre care ActiveNews a relatat zilele trecute.

Declarația care i-a înfuriat pe liderii CNE a fost făcută de Alexandru Mujdei în Ziarul Ceahlăul:

„Personal sunt împotriva acestei idei și nu voi susține introducerea educației sexuale în școli. Din perspectiva Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca, cred că împărtășesc aceeași idee cu cea a majorității elevilor.

Fără să dau o cifră exactă, estimez o proporție de 85% a celor care înțeleg că rostul învățământului este altul. Îmi cunosc colegii, știu pe cine reprezint și m-am convins de părerile lor în urmă cu 4 luni, atunci când România s-a confruntat cu o foarte mare problemă, cea a pericolului legalizării căsătoriilor homosexuale. Atunci, aproape toți elevii majori ai liceului au conștientizat gravitatea problemei și au mers la vot și chiar am rămas plăcut surprins auzind din partea mai multor liceeni minori că le pare rău că încă nu au dreptul să voteze, pentru că ar fi mers și ei”.

Acum elevii liceului din Borca au emis o scrisoare deschisă în apărarea colegului lor. Iată textul:

Scrisoare deschisă către Consiliul Judetean al elevilor din Neamț

Suntem elevii Liceului Mihail Sadoveanu din Borca. Și pentru că solidaritatea oamenilor de pe Valea Muntelui este veche și notorie, aș zice că suntem aici și profesorii și părinții, chiar așa!

Dragilor, vă voi vorbi un pic despre șeful și reprezentantul nostru la curțile domniilor, era să zic tovărășiilor voastre. El este Alex Mujdei, elev cunoscut foarte bine la noi, dar și la nivel județean și național, după cum o să vedeți.

Alex a dat un interviu frumos la Ziarul Ceahlăul, a vorbit foarte bine și despre noi și despre voi. Era vorba acolo despre elevii din România. Și despre oportunitatea introducerii educației sexuale în licee, gimnazii, grădinițe etc.

Interviul este ok, am pus linkul mai jos, să vadă toată lumea părerea unui om, căruia încă nu i s-a interzis dreptul constituțional la liberă exprimare. Aud însă că acest interviu i-a deranjat teribil pe 5 băieți din Biroul Executiv al Consiliului județean al județului Neamț, care l-au executat pe Alex. Mai intăi i-au cerut să-și dea demisia și dacă Alex nu a vrut, l-au demis ei, uite așa! Curat murdar, tovarăși! Vorba ceea, nu vrei să te sinucizi singur, lasă că te sinucidem noi!

Nu, Alex nu va fi ucis, nu vom accepta asta. Voi nici măcar nu cunoașteți principiul elementar că demisia sau contestarea poate veni de la cei care l-au ales, nu de la voi, oricât de sus v-ați crede.

Pe colegul meu mai mare, Alexandru Mujdei îl cunosc din copilărie, când ne întâlneam destul de des la vizitele pe care le făceam la Părintele Justin. Dacă nu știți, trebuie să vă spun că Părintele Justin Pârvu este unul dintre figurile reprezentative pe care Inspectoratul Școlar Neamț le-a ales ca patroni, alături de Creangă, de Vasile Conta și de Calistrat Hogaș. Chiar acum se împlinesc o sută de ani de la nașterea sa, 10 februarie 1919. Noi, tinerii de pe Valea Bistriței, mulți l-am cunoscut personal pe Părintele Justin, dar Alex cu mult mai mult, el este chiar ucenic al Părintelui, chiar dacă nu face paradă cu acest lucru.

Apoi, după câte știu, Alex a fost în fiecare an premiant și în gimnaziu, și în liceu, la profilul Mate-info și este bursier al liceului.

Și că să nu-mi răspundeți cu clișeul acela că așa e în mediul rural, vă mai trec aici niște rezultate de-ale lui pe care pun pariu că nici unul dintre voi nu le aveți. Alexandru Mujdei se numără printre premianții naționali ai Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memorie a Exilului Românesc, îl aveți mai jos în fotografie alături de directorul Radu Preda și de seniorul Octav Bzoja, cel care a supraviețuit temnițelor comuniste, Alex stă chiar înte ei. Adică, Alexandru Mujdei este chiar un luptător anticomunist, înțelegeți tovarăși?

Apoi Alex cu trupa din care face parte, Ansamblul Izvoarele Borcutului Borca, ne-a dus faima până la Pro-Tv anul trecut, făcând tuturor cunoscute dansul și tradițiile noastre.

Și ca să nu credeți că este cu nasul pe sus, am să vă mai pun o poză cu o activitate a Consiliului elevilor de la Borca, în care au cumpărat și au tăiat lemne pentru cinci familii cu copii care stăteau iarna în frig. Cine credeți că ne coordona la tăiatul cu drujba și la crăpatul lemnelor? (Vedeți că aveți tutoriale pe net cam cum se face chestia asta…). Desigur, chiar Domnul președinte, Alexandru Mujdei.

El este și va rămâne președintele nostru, pe care voi l-ați demis în mod aberant cu elan neomarxist sau mai bine zis, curat utecist. Voi rămâneți în UTC, lucrați exact în stilul anilor 60 excluzând pe cei care nu vă convin vouă, pentru că nu vă convine adevărul!
Noi nu!

In mod ironic majoritatea elevilor nici nu au auzit de acest consiliu care pretinde ca-i reprezinta.

În urma acestor GRAVE încălcări are libertății de exprimare săvârșite de Consiliul Elevilor Neamț, cu complicitatea “Consiliului Național al Elevilor”, încălcări ale drepturilor fundamentale ale omului, garantate prin Constituția României, de asemenea în urma activității nocive a CNE, care afectează dezvoltarea sănătoasă a tuturor elevilor din România, punând în primejdie siguranța națională, îi trimitem lui Petru Apostoaia un ultimatum.

ULTIMATUM

Îi dăm “președintelui” Petru Apostoaia timp până la sfârșitul săptămânii să-și dea demisia din CNE și să prezinte public scuze pentru îndoctrinarea elevilor cu o ideologie anti-românească, marxist-culturală.

Refuzul de a îndeplini aceste cerințe va atrage consecințe grave. – Sursa: Incorect Politic

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.