Marine Le Pen acuză Washington-ul că încearcă să pornească un război în Europa

marine-le-pen

Liderul partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional Francez, Marine Le Pen (foto), se declară în favoarea negocierilor cu Rusia în sprijinul federalizării Ucrainei, acuzând Statele Unite că vor să declanşeze un război în Europa, relatează RTL.

„Eu aş fi iniţiat negocieri diplomatice cu Rusia pentru federalizarea Ucrainei chiar înaintea referendumului privind statutul Crimeei”, a declarat Marine Le Pen, criticând planul de pace prezentat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi de preşedintele Franţei, Francois Hollande.

„François Hollande şi Angela Merkel ascultă ordinele date de către preşedintele Statelor Unite, Barack Obama. Se comportă precum valeţi ai americanilor. Dar americanii vor să lanseze un război în Europa”, a adăugat Marine Le Pen.

„Vladimir Putin trebuie să ne fie partener. De câţiva ani, există o formă de război rece în relaţia cu Rusia. Acest lucru este stupid din punct de vedere economic, dar şi din punct de vedere geopolitic, pentru că facilităm apropierea Rusiei de China”, a concluzionat Le Pen.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Corect, madame !! Iar in treacat fie spus, pentru o frantuzoaica, arata destul de bine (parerea mea !)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *