Mariana a fost OMORATA în Italia cu un SADISM rar întâlnit. Criminalul tinerei de 19 de ani a fost identificat şi arestat

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în mai 2016.

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe prostituata româncă are 39 de ani şi este din Salerno.

Individul este, de asemenea, acuzat şi judecat pentru uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani.

Mariana a fost găsită moartă, pe un câmp, aproape decapitată
Românca de 19 ani Mariana Tudor Szekeres a fost găsită, într-o zi de mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno, trupul ei fiind aproape în descompunere.

Criminalul a strangulat-o pe tânără atât de violent, încât acesta a fost la un pas de o decapita.

Citiți și:  Un cioban român a ucis doi pensionari italieni. Motivul pentru care Mafia siciliană a jurat răzbunare

Fata, care practica prostituţia în Italia, nu avea lângă ea acte, iar legiştii au prelevat probe ADN pentru a-i stabili cu exactitate identitatea.

Se pare că fata a fost ucisă cu cel puţin două săptămâni înainte de a fi găsită, iar din cauza animalelor sălbatice şi a umidităţii crescute trupul ei s-a descompus aproape complet.

Din acest motiv, medicii nu şi-au putut da seama dacă ea a fost bătută înainte de a fi strangulată. Ei bănuiesc însă că, înainte de a fi omorâtă, tânăra a fost violată.

Mariana Tudor Szekeres venise în Italia împreună cu soţul ei, cu trei luni înainte să fie ucisă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile