Mariana a fost OMORATA în Italia cu un SADISM rar întâlnit. Criminalul tinerei de 19 de ani a fost identificat şi arestat

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în mai 2016.

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe prostituata româncă are 39 de ani şi este din Salerno.

Individul este, de asemenea, acuzat şi judecat pentru uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani.

Mariana a fost găsită moartă, pe un câmp, aproape decapitată
Românca de 19 ani Mariana Tudor Szekeres a fost găsită, într-o zi de mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno, trupul ei fiind aproape în descompunere.

Criminalul a strangulat-o pe tânără atât de violent, încât acesta a fost la un pas de o decapita.

Fata, care practica prostituţia în Italia, nu avea lângă ea acte, iar legiştii au prelevat probe ADN pentru a-i stabili cu exactitate identitatea.

Se pare că fata a fost ucisă cu cel puţin două săptămâni înainte de a fi găsită, iar din cauza animalelor sălbatice şi a umidităţii crescute trupul ei s-a descompus aproape complet.

Din acest motiv, medicii nu şi-au putut da seama dacă ea a fost bătută înainte de a fi strangulată. Ei bănuiesc însă că, înainte de a fi omorâtă, tânăra a fost violată.

Mariana Tudor Szekeres venise în Italia împreună cu soţul ei, cu trei luni înainte să fie ucisă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.