Marian Iancu, declarații BOMBĂ: Susține ca are lista tuturor judecatorilor acoperiti

Marian Iancu a făcut, recent, o serie de declarații bombă! Se întâmplă la câțiva ani de la decesul fostului judecător Stan Mustață.

Omul de afaceri dă de înțeles că e în posesia unor detalii mai mult decât sensibile. E vorba de informații legate de magistrații care sunt colaboratori ai serviciilor secrete.

Numele i-ar fi fost divulgate lui Iancu chiar de către judecătorul Stan Mustață, înainte ca fostul magistrat de la Curtea de Apel București să moară.

Astfel, din câte reiese din spusele omului de afaceri, fostul judecător Stan Mustață ar fi decis să-i dezvăluie omului de afaceri numele magistraților de la Curtea de Apel București care colaborează cu serviciile secrete.

Iancu: „Le-a fost frică. Îi știa pe toți, îi știa și unde se duc”
Fostul judecător Mustață a murit în 2018. Omul de afaceri Marian Iancu s-a aflat în același penitenciar cu fostul magistrat de la Curtea de Apel. Așa ar fi ajuns să afle detalii bombă de la fostul judecător, care ar fi decis să rupă tăcerea. Dezvăluirile lui Iancu au fost făcute într-o emisiune la Realitatea Plus, realizată de Anca Alexandrescu.

Citiți și:  ȘEFUL POLIȚIEI, al DGA și SOȚIA, BANI DIN VIDEO ...CHAT!

„Ce rost are să spun eu lucruri pe care trebuia să le spună el? N-aș avea credibilitate, mi le-a spus mie, foarte multe. Sunt judecători colaboratori, îi știa pe toți, judecători ofițeri acoperiți, îi știa pe toți pentru că el era șeful lor la Curtea de Apel. Veneau dosare direcționate, el trebuia să facă în așa fel încât să ajungă la cine trebuie. Știa de unde iau banii, cum sunt plătiți colaboratorii, cum sunt plătiți ofițerii acoperiți. Îi știa pe toți, cu nume, cu subiect… Mi i-a zis pe toți, dar ce credibilitate aș avea să spun eu acum… Toți, aproape”, a declarat Marian Iancu în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, la Realitatea Plus, citat de evz.ro.

Citiți și:  ORDINAR | Procurorii DNA au reținut un comisar șef de la Direcția Generală Anticorupție pentru luare de MITĂ

Declarațiile omului de afaceri nu s-au oprit, însă, aici. „La Curtea de Apel București, Secția a II-a penală, aproape toți, mulți, așa trag eu concluzia (n.r. – Marian Iancu răspunde la întrebarea dacă erau mulți colaboratori). Mi-i spunea pe nume, pentru că la un moment dat când erau dosare, aveam contestații, îl întrebam ce e: n-ai nicio șansa, ai șansa, te judeca aia, vezi că e acolo, îmi spunea absolut totul. Deci probabil că se apropia eliberarea lui și el nu avea căpăstru, era supărat pe sistem…le-a fost frică. Îi știa pe toți, îi știa și unde se duc”, a mai afirmat Iancu, citat de aceeași sursă.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu